Witajcie,
Szukam najkorzystniejszej oferty dla 3 numerów dla rodziny, może być oferta abonamentowa, może być także oferta na kartę, wszystkie 3 numery mogą być w jednej taryfie, albo w kilku, także u różnych operatorów.
Pierwszy numer:
Rozmowy - wymagany no limit
SMS/MMS - do 300 miesięcznie
Internet - do 5 GB miesięcznie
Mile widziane: HD Voice, VoLTE, WiFi Calling
Drugi numer:
SMS/MMS - do 500 miesięcznie
Internet - do 1 GB miesięcznie
Mile widziane: HD Voice
Trzeci numer:
Rozmowy: do 300 minut miesięcznie
SMS/MMS - 0 miesięcznie
Internet - 0 GB miesięcznie
Priorytetem jest stabilność, a w drugiej kolejności cena.
Myślałem nad ofertą NJU z rachunkiem, numer główny + numer dodatkowy (29 zł + 9 zł), a trzeci numer poza parą (dla stażu, w razie jakby pojawiłoby się zapotrzebowanie na Internet). Zastanawiałem się także dla trzeciego numeru nad pakietem #MINI 9 w Virgin Mobile (obawiam się wycofania oferty po przejęciu przez Play) oraz nad pakietem za 12,90 zł rozmowy bez limitu w a2mobile.
Proszę o opinie i inne propozycje
Szukam najkorzystniejszej oferty dla 3 numerów dla rodziny, może być oferta abonamentowa, może być także oferta na kartę, wszystkie 3 numery mogą być w jednej taryfie, albo w kilku, także u różnych operatorów.
Pierwszy numer:
SMS/MMS - do 300 miesięcznie
Internet - do 5 GB miesięcznie
Mile widziane: HD Voice, VoLTE, WiFi Calling
Drugi numer:
SMS/MMS - do 500 miesięcznie
Internet - do 1 GB miesięcznie
Trzeci numer:
Rozmowy: do 300 minut miesięcznie
SMS/MMS - 0 miesięcznie
Internet - 0 GB miesięcznie
Priorytetem jest stabilność, a w drugiej kolejności cena.
Myślałem nad ofertą NJU z rachunkiem, numer główny + numer dodatkowy (29 zł + 9 zł), a trzeci numer poza parą (dla stażu, w razie jakby pojawiłoby się zapotrzebowanie na Internet). Zastanawiałem się także dla trzeciego numeru nad pakietem #MINI 9 w Virgin Mobile (obawiam się wycofania oferty po przejęciu przez Play) oraz nad pakietem za 12,90 zł rozmowy bez limitu w a2mobile.
Proszę o opinie i inne propozycje