Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
Regulamin forum:
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament
Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem
KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
Play ma ofertę Play na kartę od nowa ,Oferta bez terminu ważności
Doładowania bez terminu ważności
Pakiety bez terminu ważności
Darmowe rozmowy i SMS-y do Play
Dokupisz pakiet 1gb za 5zł i na bardzo długo starczy , mam tak już od kilku miesięcy
miesięcznie zużywa mi kilkanaście mb (nie GB)
odNOWA jest spoko, lecz nie nadaje się do sesji internetowych, które działają krótko i wymagają pobrania/przesłania małych paczek danych.
Przypominam, taktowanie jest jak w ofertach czysto internetowych - co pół megabajta (500 kB). Jeśli urządzenie pobierze nawet 1 kB danych, stracimy 500 kB pakietu lub cennikowy 1 grosz.
Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam
Właśnie, też o tym pomyślałem. Jeśli 300 MB to za mało, można dokupić 1GB za złotówkę, co jest bardzo uczciwą ceną za paczkę neta.
Jakie mają w Virgin taktowanie? Co 5 kB czy co 100 kB? Regulaminy ofert nic o tym nie mówią... Cennikowo jest co 5 kB, ale w kraju obowiązuje lejek do 32 kbps przy nieposiadaniu pakietu.
Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam
Play od nowa za 5 PLN na jakiś czas ma ta przewagę nad taryfą Faktu (darmową), że ma bezpłatne SMS bez limitu do innego Play. Wówczas numer "nadzorujący" też może być w Play i nie nadwyręża to budżetu.