Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
W powiązaniu z brakiem RWK to nie ma najmniejszego sensu. Najlepiej oddaje to slogan reklamowy ze strony Heyah: "Tylko w Heyah surfujesz w sieci przez 365 dni za darmo a jedyne, o czym musisz pamiętać to aktywne konto.".jujeahip pisze:marcin1980 trochę lepiej wypada teraz heyah jeśli taka konfiguracja, 50MB dziennie za free przez rok
O boziu! To będzie tragedia!pakierhakierxd pisze:Mv ma fajną ofertę ale minusem są te doładowania,co zrobię jak neta stracę
Ale prawie za darmo się zdarza. Przykład - darmowe i nielimitowane SMS-y wewnątrz sieci Klucz mobile. Koszt utrzymania numeru (minimalny) - 5 zł/rok.auvi pisze:W powiązaniu z brakiem RWK to nie ma najmniejszego sensu. Najlepiej oddaje to slogan reklamowy ze strony Heyah: "Tylko w Heyah surfujesz w sieci przez 365 dni za darmo a jedyne, o czym musisz pamiętać to aktywne konto.".jujeahip pisze:marcin1980 trochę lepiej wypada teraz heyah jeśli taka konfiguracja, 50MB dziennie za free przez rok
Podsumowując: w życiu nie ma nic za darmo. A w T-Mobile nie ma nawet darmowego sprawdzenia stanu konta
O boziu! To będzie tragedia!pakierhakierxd pisze:Mv ma fajną ofertę ale minusem są te doładowania,co zrobię jak neta stracę
Na dobrych łączach kablowych rzadko zdarzają się awarie, a jeśli ktoś korzysta z mobilnego to warto mieć conajmniej dwie aktywne karty SIM (w tym jedną Aero2 za całe 27 zł przez jeszcze ponad dwa i pół roku).
Zaś co do oferty MV to raczej dla głównie surfujących i rzadko dzwoniących.
Tak, tylko że długo, długo ... po wprowadzeniu taryfy Dniówka aplikacja nie obsługiwała najnowszej taryfy. Jak dla mnie niepoważna firma. A jak ktoś nie ma telefonu z Andkiem i dostępu do neta?Horacy pisze:Stan konta można sobie sprawdzać przez Heyah konto, lub przez stronę Heyah, a co do problemów z aktywacjami, nic takiego nie miałem... wszystko włączało się szybko, raz miałem jedynie problem z włączeniem internetu, czekałem ponad 2 godz, a tak to wszystko od razu, czy to na starej jeszcze taryfie pakietowej, czy na nowa Heyah, lub też na dniówce, nie mam oraz nie miałem z niczym problemu.
Są tacy co jednego miesiąca dzwonią conajmniej 200 minut w sieci i conajmniej 200 minut poza sieć, zdarza się łącznie 800 i więcej minut.pakierhakierxd pisze:Czemu rzadko dzwoniących
przy doładowaniu 29zł -można mieć minutę za 19 gr,daje to ok. 150 minut,jak dla mnie i dla wielu wystarczająca liczba.
Jeśli jeszcze utrzymaniówka się nie odezwała to nie przekreślałbym jeszcze TMRedel pisze:Witam,
Właśnie kończy mi się umowa w T-mobile i chciałbym przenieść numer do innej sieci i tutaj pytanie do Was, co będzie dla mnie najbardziej opłacalne przy następujących wymaganiach:
- abonament do 50zł z telefonem
- internet 500MB spokojnie wystarczy
- w kwestii minut to oscylowałbym pomiędzy 150-250
- no i dobór telefonu, jestem gotów dopłacić do 100zł za telefon z wyświetlaczem około 4' dostatecznie dobrym aparatem i około 1 giga ram
Z góry dziękuje za pomoc