polećcie Internet bez limitu danych na razie światłowodu u mnie nie położą ,najlepiej coś na kartę ale to już raczej w sferze marzeń ,cyrograf mogę podpisać z operatorem ale wolałbym na 12 msc niż 24 routera nie mam ,zasieg u mnie jest i 5G i lte .
- Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
Regulamin forum:
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament
Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem
KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament
Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem
KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
j4ron: jeśli masz dobry zasięg T-Mobile - polecam sprawdzić Red Bull Mobile - https://redbullmobile.pl

nie miałem nic t mobile ok do sprawdzenia ,ale czy oni zezwalają na wrzucenie karty do routera / modemu ? jeżeli tak to chyba najlepsza oferta na rynku
j4ron: sam teraz korzystam z RBM, a karta jest w routerze. Działa bezproblemowo.

W Orange na kartę co najmniej 800GB za 35 zł.
ok sprawdzę redbula ,a 800Gb to ja sam w parę dni wykorzystam .w mojej sieci jest jeszcze parę użyszkodników jeszcze nad ogrange flex z dwoma kartami sim zastanawiam jedna do telefonu druga do routera i czy to będzie działać .A teraz ważne pytanie pchać się w 5G czy LTE jak nie mam jeszcze sprzętu
Ostatnio zmieniony 11 maja 2025, 22:48 przez Remington, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: 5G
j4ron: to zależy, czy jesteś w zasięgu. Sprawdź swoją sytuację w swojej okolicy na mapce na btsearch.pl - orientacyjne mapki znajdziesz też na stronach operatorów. Urządzenia z 5G mocno tanieją, więc łatwiej można je już dostać.

jestem w zasięgu 5G i lte do najbliższego nadajnika mam mniej niż 1km dwa kolejne mniej niż 4km