• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1191404  autor: mirekK
 01 maja 2025, 23:18
- rozmowy i sms nie potrzebne
- może być abonament, ale jak np w Otvartej czyli bez konieczności podpisywania umowy na 12 mcy.
- max 5-10 pln za rok :)
- prędkość wystarczy 20-40 MB
- VoLTE, WiFi Calling, HD Voice nie są potrzebne
- jeśli wymagane byłyby jakieś dodatkowe czynności, bez wychodzenia z domu typu wpisanie kodu itp to maks raz w miesiącu !
- apka nie potrzebna, aby dało sie sprawdzić stan GB

Do końca .04.2025 kilkaset GB i 1 RWK było do pozyskania w Orange. Pisał o tym kolega KC-Carlos:
www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=1185549#p1185549
oraz był wpis na pepper:
www.pepper.pl/promocje/orange-na-karte- ... re-1034618
 #1191406  autor: KC-KARLOS
 01 maja 2025, 23:27
Dobra promka dla MNP do OFNK się skończyła, więc poleciłbym... nowy numer. Starter za 5 zł online na stronie Orange.
W ramach niego włączą no-limity na pierwsze 30 dni za 0 zł (nie musisz odnawiać tej usługi) + 6GB na start + konto i GB z zasileń ważne rok czasu. Do włączenia za friko 100 GB za pierwsze logowanie w Mój Orange oraz 400 GB za zgody smsem (ale tylko wtedy gdy wygaśnie pakiet GB z usługi no-limit, ze względu na kolejność zjadania środków).

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1191409  autor: mirekK
 01 maja 2025, 23:40
Danke, mogło by być ! Jak długo ważne 100 GB za pierwsze logowanie i 400 GB za zgody ?
 #1191411  autor: KC-KARLOS
 01 maja 2025, 23:54
mirekK: tak, jak ważność nabyta przy włączeniu rocznej ważności konta. Czyli gdy wygaśnie włączony no-limit po miesiącu, kasa i saldo GB z zasileń (BIZD) jest ważne jeszcze rok, a do salda BIZD wchodzą paczki 100 i 400 GB za zgody.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1191414  autor: KC-KARLOS
 02 maja 2025, 01:48
mirekK: jeśli ważność salda jest dłuższa, to te 31 dni nie obowiązuje.

#1191710  autor: robi458
 09 maja 2025, 15:27
Cześć, szukam podobnej oferty do kamerki, a w zasadzie już nawet mam ofertę orange na próbę na miesiąc. Mam na niej jeszcze kilkaset gb z bonusu za ten pakiet 35 czy 40 zł + do włączenia 100 gb za apke i 400 za zgody. Pytanie tylko co trzeba włączyć pierwsze RWK czy 100+400 gb i czy te bonusowe gb za pakiet również przedłuży na rok?