• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1191285  autor: MojNickPL
 28 kwie 2025, 16:09
Cześć,

po 15 latach pora na pożegnanie się z plusem, zasięg tragiczny a i nie chcą mi zaproponować też normalnej oferty więc czas na zmiany.
Przenoszę 2 numery, nie mam preferencji czy abo (bezterminowe) czy subskrypcja.
Na placu boju wydają się dostępne 2 praktycznie takie same oferty:
NJU Subskrypcja
2x19 zł
60 GB do 180 GB za staż
pełny no limit

Virgin mobile abo
30+20 zł
60 GB do 180 GB za staż
pełny no limit

w NJU jak wiemy jest blokada premium, do tego aby zadzwonić na numer międzynarodowy trzeba wykupić pakiet. Czy w Virgin są jakieś ograniczenia?

Kusił jeszcze mobile vikings jednak tam za 2x30 zł mamy 80 GB z kumulacją GB.
O ile kumulacja super, dla mnie chyba była by korzystniejsza niż rosnący pakiet, jednak mamy już sporo drożej...

Pomijam kwestie zasięgu, tu gdzie mieszkam play i orange jadą z tego samego nadajnika, w samym Wrocławiu z zasięgiem podobnie gdzie przebywam.

Czy w powyższych ofertach są jeszcze jakieś ukryte zapisy które mogą wprowadzać nieprzyjemności w przyszłości?

Dzięki za pomoc.