Cześć,
po 15 latach pora na pożegnanie się z plusem, zasięg tragiczny a i nie chcą mi zaproponować też normalnej oferty więc czas na zmiany.
Przenoszę 2 numery, nie mam preferencji czy abo (bezterminowe) czy subskrypcja.
Na placu boju wydają się dostępne 2 praktycznie takie same oferty:
NJU Subskrypcja
2x19 zł
60 GB do 180 GB za staż
pełny no limit
Virgin mobile abo
30+20 zł
60 GB do 180 GB za staż
pełny no limit
w NJU jak wiemy jest blokada premium, do tego aby zadzwonić na numer międzynarodowy trzeba wykupić pakiet. Czy w Virgin są jakieś ograniczenia?
Kusił jeszcze mobile vikings jednak tam za 2x30 zł mamy 80 GB z kumulacją GB.
O ile kumulacja super, dla mnie chyba była by korzystniejsza niż rosnący pakiet, jednak mamy już sporo drożej...
Pomijam kwestie zasięgu, tu gdzie mieszkam play i orange jadą z tego samego nadajnika, w samym Wrocławiu z zasięgiem podobnie gdzie przebywam.
Czy w powyższych ofertach są jeszcze jakieś ukryte zapisy które mogą wprowadzać nieprzyjemności w przyszłości?
Dzięki za pomoc.
po 15 latach pora na pożegnanie się z plusem, zasięg tragiczny a i nie chcą mi zaproponować też normalnej oferty więc czas na zmiany.
Przenoszę 2 numery, nie mam preferencji czy abo (bezterminowe) czy subskrypcja.
Na placu boju wydają się dostępne 2 praktycznie takie same oferty:
NJU Subskrypcja
2x19 zł
60 GB do 180 GB za staż
pełny no limit
Virgin mobile abo
30+20 zł
60 GB do 180 GB za staż
pełny no limit
w NJU jak wiemy jest blokada premium, do tego aby zadzwonić na numer międzynarodowy trzeba wykupić pakiet. Czy w Virgin są jakieś ograniczenia?
Kusił jeszcze mobile vikings jednak tam za 2x30 zł mamy 80 GB z kumulacją GB.
O ile kumulacja super, dla mnie chyba była by korzystniejsza niż rosnący pakiet, jednak mamy już sporo drożej...
Pomijam kwestie zasięgu, tu gdzie mieszkam play i orange jadą z tego samego nadajnika, w samym Wrocławiu z zasięgiem podobnie gdzie przebywam.
Czy w powyższych ofertach są jeszcze jakieś ukryte zapisy które mogą wprowadzać nieprzyjemności w przyszłości?
Dzięki za pomoc.