• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1191133  autor: Krzychu1204
 24 kwie 2025, 17:29
Witam.

Poszukuję dobrej oferty na internet do Kasy Fiskalnej POSNET.
Myślę, że 5gb miesięcznie powinno w zupełności wystarczyć.
Fajnie, gdyby była to oferta do 15zł oraz możliwość opłaty z góry np. na pół roku lub rok.
Najlepiej orange/t-mobile/play.
Proszę o podpowiedzi.

Pozdrawiam
 #1191136  autor: KC-KARLOS
 24 kwie 2025, 19:23
koszalineo941268: tak, znamy to. Ale są inne możliwości.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1191139  autor: Krzychu1204
 24 kwie 2025, 20:01
koszalineo941268 pisze:
24 kwie 2025, 18:45
Przenieś numer do Orange free na kartę to dostaniesz za darmo na rok 1TB.
W przypadku oferty o której mówisz jak wygląda kwestia doładowań?
Mając 1TB na rok, mogę doładować ten numer po roku czasu? Jak długo ważne jest konto?
I co po roku czasu kiedy utracę ten pakiet? Nie ukrywam, że zależy mi na stabilnej ofercie.
 #1191142  autor: KC-KARLOS
 24 kwie 2025, 20:24
Krzychu1204: Tak, możesz się doładować w każdej chwili, już po otrzymaniu bonusu. Przedłużamy środki za 29 zł o kolejny rok. Ważność środków się sumuje.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1191157  autor: Remington
 25 kwie 2025, 13:51
@Krzychu1204
Podsumuję to co powyżej. Przenosisz nr do Orange i dostajesz 1024GB na rok. Ładując przez aplikację lub stronę Orange wpadnie Ci jeszcze trochę GB. Za 29 zł możesz przedłużyć to o rok - nawet kilka lat na zapas i to bym Ci proponował, sam tak zrobiłem wydłużając o 7 lat i w ogóle nie pamiętam o terminie ważności. A za kilka lat... na pewno nie będzie taniej.