• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1190794  autor: 78marcinkr
 14 kwie 2025, 21:33
Witam! Potrzebuję:
1. Rok ważności konta za rozsądną cenę, lub 3 miesiące za 15 zł i 3 h gadania
2. Jeśli rok to tanie połączenia wychodzące, 35 gr za minutę
3. Zakup startera przez sklep na galerii, nie kurier, ani internet,
4. Łatwość uruchomienia, przychodzę do domu, wsadzam kartę, doładowuję telekodem, wbijam kod oferty i mam.
Nie chcę internetu, telefon ma służyć do wykonywania raz na czas niedługich połączeń i odbierania. Ma być prosto i tanio.
 #1190877  autor: artur912
 17 kwie 2025, 08:48
Jedynie według mnie najlepiej będzie Virgin Mobile. RWK po każdym doładowaniu. A 3h rozmów to pakiet mini9 za 9 zł.
 #1191016  autor: Vieslav
 21 kwie 2025, 10:36
Najtaniej za minutę bez pakietów jest w:
:arrow: a2 mobile - 10 gr/min/SMS/MMS, ważność konta 12 miesięcy po każdym doładowaniu, zasięg Plusa.
:arrow: Fakt Mobile - 15 gr/min/SMS/MMS, ważność konta 12 miesięcy po każdym doładowaniu, zasięg Play (+ roaming Orange).
:arrow: lajt mobile - 17 gr/min, 12 gr/SMS, 40 gr/MMS, ważność konta na wychodzące 365 dni dla doładowań od 10 zł wzwyż, zasięg Plus lub Orange, do wyboru.

Fakt mobile kupisz w salonie Play. Jeśli nie będzie starterów FM to kupujesz zwykły Play na kartę i kodem przechodzisz do FM. Jak jest z pozostałymi - tego nie wiem.
U mnie seniorzy bardzo cenili sobie Lajt Mobile właśnie ze względu na możliwość załatwienia wszystkiego przez kuriera .
 #1191019  autor: kszaq
 21 kwie 2025, 11:01
a2mobile można kupić w każdej Żabce, jak i przez kuriera z darmową dostawą. Przeniesienie numeru do nich tylko przez kuriera. Proces idzie sprawnie, w razie problemów można napisać maila lub zadzwonić do BOK - do tej pory mam pozytywne doświadczenia.
 #1191020  autor: artur912
 21 kwie 2025, 11:08
Vieslav pisze:
21 kwie 2025, 10:36
:arrow: lajt mobile - 17 gr/min, 12 gr/SMS, 40 gr/MMS, ważność konta na wychodzące 365 dni dla doładowań od 10 zł wzwyż, zasięg Plus lub Orange, do wyboru.

Ale tylko w abonamencie jest możliwość wyboru zasięgu plus lub orange chyba, że czegoś nie wiem.
 #1191025  autor: KC-KARLOS
 21 kwie 2025, 12:22
Zgadza się, zasięg Orange w Lajt wymaga nowej karty SIM, a opłata doliczana jest do faktury. Prepaid Lajta jest na łączach Plusa bez zmian.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1191155  autor: kasia3107
 25 kwie 2025, 13:28
78marcinkr pisze:
14 kwie 2025, 21:33
Witam! Potrzebuję:
1. Rok ważności konta za rozsądną cenę, lub 3 miesiące za 15 zł i 3 h gadania
2. Jeśli rok to tanie połączenia wychodzące, 35 gr za minutę
3. Zakup startera przez sklep na galerii, nie kurier, ani internet,
4. Łatwość uruchomienia, przychodzę do domu, wsadzam kartę, doładowuję telekodem, wbijam kod oferty i mam.
Nie chcę internetu, telefon ma służyć do wykonywania raz na czas niedługich połączeń i odbierania. Ma być prosto i tanio.

Nju mobile za 19zl pełen no limit I 20gb neta