• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1191135  autor: DawidS
 24 kwie 2025, 19:01
Witajcie, skończyła się umowa na firmę w orange. W pakiecie mieliśmy 3 nr i internet domowy LTE. Od kilku lat praktykujemy jeden dodatkowy nr na kartę w orange i jestem w szoku ile tam sie uzbierało GB w promocjach a to wszystko za 25-30 zł/msc, a na tych abonamentach nic dodatkowego nie dają i płaci się jak za złoto. Pierwsza mi wpadła w oko nju - 3 nr za 57zł i do tego światłowód za 39zł + dopłata za dom jednorodzinny 20zł/m. Kusi plush, otvarta i inne alternatywy. Na komórkach potrzebujemy ok 30-40GB na miesiąc na nr, nielimitowane na kom, stacjonarne, sms, mms. W domu zużywaliśmy do tej pory średnio 350 GB na msc, jendak to z uwagi na słabą jakość połączenia, możliwe że gdyby było super to mniej by szło na telefonach a więcej na domowym. Może macie jakieś inne alternatywy, mogą być na kartę, mogą być subskrypcje, abo też może być, ale niech to się opłaca. Zasięg orange nam pasował jednak mieszkamy w Kaliszu w wielkopolsce więc nie powinno być problemu z innymi. W domu biegnie światłowód podobno orange, ale jak sprawdzałem ofertę orange to widnieje dopłata za usługę na obcym światłowodzie. Dział utrzymania klienta daje jeszcze no limit za 20zł w bezterminowej?