peter221: 50 zł BRUTTO czyli 40,66 netto za 2 numery (a na numerze głównym można kupić plan roczny i jeszcze bardziej zaoszczędzisz - wychodzi 23,72 netto/mc za nr główny + 12,20 netto za dodatkowy) + ekstra eSIM to drogo? Zejdź na ziemię. Taniej nie dostaniesz z takimi funkcjami, których szukasz. Abonamenty Orange, T i Play doliczają 9 zł/mc netto za ekstra eSIMa na Apple Watcha, a we Flexie dopłat nie ma.
Sam mam Flexa dla indywidualnych, ale za 3 karty nigdzie nie dostanę tak dobrych warunków, pomijając stare promocje. 44,17/mc za 3 karty (1 główna + 1 klon do netu + 1 nr dodatkowy). Ja i klon ma 125 GB/mc, numer dodatkowy ma 50 GB/mc + możemy dostawać / przekazywać tyle GB ile chcemy. W każdej chwili mogę odpalić drugi numer dodatkowy za 15 zł brutto i rozesłać do 249 GB ekstra + promocje, nie licząc możliwości testowania nielimitowanego internetu (zmiana planu na wyższy nic nie kosztuje).
Pamiętaj, że w każdej chwili możesz przejść z segmentu Dla Firm na ten dla klienta prywatnego, odpalić dodatkową promocję 6x po 50GB/mc a w następnym cyklu przejść na segment firmowy - Flex = elastyczność.

Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam