Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
Regulamin forum:
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament
Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem
KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
koszalineo941268: nie mam obowiązku pisać akurat w tym wątku, szczególnie, gdy te promo trwa krócej niż miesiąc. O dedykowanej promocji napisałem w specjalnym wątku, aby nie śmiecić innych. Koniec dyskusji.
Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam
sampler: starter za 299 zawiera 5 zł + rok no-limitów i 2 TB a także 6 GB internetu na start (schodzi w pierwszej kolejności).
Jeśli wyślesz START na 811 to dołożysz 725 GB i dodatkowe 30 dni do rocznej ważności no-limitów i 2 TB, dzięki czemu gadasz, piszesz i masz 2,7 TB na 13 miesięcy. Dodajmy jeszcze 100 GB za pierwsze logowanie w Mój Orange jak i 400 GB po wysłaniu TAK na 80290. Więc zapewniasz sobie swobodny dostęp do neta nawet do 13 miesięcy, zależnie jak szybko zużyjesz łączną pulę ok 3,2 terabajta.
Karta zarejestrowana i uruchomiona: Internet:
Pakiet Internet
2,71 TB
W tym 115,65 GB w UE
Ważność pakietu
395 dni (27.04.2026)
Bonus Internetowy za doładowania
404,47 GB
W tym 0,00 MB w UE
Ważność pakietu
791 dni (28.05.2027)