• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1188021  autor: fotomark.com.pl325424
 17 lut 2025, 21:13
Witam wszystkich, :smt006

Szukam oferty dla mojej rodziny (wszystkie cztery numery są na moim jednym koncie) gdzie będę potrzebował oczywiście w Polsce za darmo rozmowy SMS-y MMS-y (ale to już chyba wszędzie standard) oraz internetu minimum 50 GB a w Unii Europejskiej na sporadyczne wyjazdy też przydałoby się jakaś jakaś pula darmowych GB - chyba ze w sieci można dokupić na ten okres w UE jakieś dobre oferty.
Umowa na czas nieokreślony i bez telefonów
Na pewno dwa numery będą więcej korzystały z Internetu mobilnego kolejne dwie mniej , wiadomo to się różni od miesiąca. Fajnie jakby pula GB przechodziła na następne miesiące ale to nie jest warunek.
Mam do tej pory w Premium Mobile (z zasięgu Plusa nie miałem problemów) ale za mało Internetu i brak darmowych GB w UE.
Kwota za wszystko tak około 80zł.
co polecacie?
 #1188025  autor: KC-KARLOS
 17 lut 2025, 22:01
nju subskrypcja. Info: https://www.njumobile.pl/oferta/subskrypcja
4x po 19 zł = 76 zł.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1188028  autor: fotomark.com.pl325424
 17 lut 2025, 22:18
Dziękuje @KC-KARLOS
czy zasięg połączeń telefonicznych i internetu w PL (drogi krajowe),Mazury - pływanie jachtem, pomorze, Tatry itp . trudne tereny, czasami jazda pociągami.
która sieć ma lepszą? Plus, Play itp?
bo nju to chyba Orange ?
czy to dzisiaj już nie ma takiego znaczenia?
 #1188029  autor: KC-KARLOS
 17 lut 2025, 22:22
fotomark.com.pl325424: ja nie jestem jasnowidzem - bo sieć komórkowa jest zmienna jak pogoda i bardzo lokalna. Polecam samemu przetestować. Startery kosztują niewiele i umożliwiają na przetestowanie transmisji danych czy wykonanie kilku połączeń.
Doświadczenia na pewno miałeś będąc w innej sieci, skoro pytasz o nową ofertę.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1188037  autor: KC-KARLOS
 18 lut 2025, 00:41
fotomark.com.pl325424: Cena tylko w pierwszym miesiącu, później 35/mc.
W nju subskrypcji masz taniej. Już po pół roku stażu zamiast 60 GB pakiet powiększa się do 120 GB, po roku do 150, a po 2 latach do 180 GB, na każdy numer osobno. A jeśli numery będą należeć na Twoje dane i przeniesiesz je z innej sieci, pierwsze 3 miesiące będą darmowe.