• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1187506  autor: Radian69
 08 lut 2025, 18:50
Witam,
Planuję przenieść 2 numery z abonamentu w Plusie na jakąś ofertę z zasięgiem T-Mobile. Myślę nad RedBull Mobile ale tam chyba nie ma żadnych korzyści przy przenoszeniu więcej niż jednego numeru....
Co polecicie w podobnym lub niższym budżecie od RBM dla 2 pełnoprawnych numerów w sieci T-Mobile?
 #1187523  autor: KC-KARLOS
 08 lut 2025, 20:51
Radian69: jakie potrzeby? H01 ma 2 warianty: NL+20GB za 20 zł, lub za 30 zł z 2x większą ilością GB. Chcesz więcej? Polecam GO M w T-Mobile na kartę za 35/mc, przez minimum rok będzie wpadać do 230 GB/mc + 10% więcej za zasilenie konta na stronie zasileń operatora.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1187542  autor: KC-KARLOS
 09 lut 2025, 12:42
Radian69: W RBM 2x po 40 zł to 80 zł....
A najkorzystniej cenowo wypada nju subskrypcja. 2 numery po 19 zł czyli 38 zł! Masz 2 numery w cenie jednego! Wszystko bez limitu i 60 GB podstawy, po pół roku GB rosną do 120, po roku 150, a po 2 latach 180 GB - za tą samą cenę. Ma roaming w UE, ma eSIM - wszystko w aplikacji lub po zalogowaniu na stronę nju.pl/zaloguj. No i 3 miesiące za darmo za przeniesienie do 5 numerów z innej sieci na 1 konto z tym samym nr PESEL.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1187544  autor: KC-KARLOS
 09 lut 2025, 13:14
Radian69: Orange w większości działa na nadajnikach wspólnych z T-Mobile. Chcesz się przekonać? Kup starter z nju za 4 zł i przetestuj przez kilka dni usługi, aby ułatwić sobie wybór. A RBM nie jest niestety zbyt dobrą kosztowo ofertą, skoro jest dużo korzystniej w czystym prepaidzie T-Mobile.
Polecam testy.

#1187746  autor: Radian69
 13 lut 2025, 15:05
Kupiłem starter NJU i jestem pozytywnie zaskoczony.
Pytanie jeszcze techniczne, chcę przejść z Plusa abonament z dwoma numerami do Nju Subskrypcja. Umowa w Plusie na 2 numery do 07.04.
Jak mam wyklikać w Nju przeniesienie numeru?? Na oba osobno? Pójdą wtedy z Nju do Plusa 2 wypowiedzenia, każde na osobny numer??
 #1187756  autor: KC-KARLOS
 13 lut 2025, 16:27
Radian69: składasz 2 wnioski o przeniesienie danego numeru - każdy osobno. Wszystko robisz w aplikacji nju. Oba numery muszą stać na Twoje dane/PESEL, aby transfer numerów doszedł do skutku.