Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
Regulamin forum:
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament
Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem
KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
Cześć,
Jakie znacie oferty z darmowymi miesiącami ? Chciałem numer dziecka poprzerzucać do ofert i skorzystać z darmowych promocji. W związku z tym, że to nie mój numer to można by się pobawić i poprzenosić numery do różnych opów i skorzystać z różnych pakietów.
Wiem, że w nju i w plushu są 3mce za 0zł
Co jeszcze znacie, co możecie polecić
superfly86:
> nju abonament: 3 mies za darmo, potem od 29 zł/mc
> nju subskrypcja - 3 mies za darmo, bez płacenia, faktur, doładowań (max 5 różnych numerów na 1 konto mailowe i 1 PESEL)
> Plush abo - 3 mies. za darmo, potem płatne od 25 zł/mc
> Plush / Plush na kartę - 3 mies. rabatu 100% na pakiet Bezlimit. Nie trzeba zasilać konta.
> Orange Flex - 3 pierwsze miesiące z dowolnym planem po 1 zł/mc (tylko raz na 1 PESEL)
> Crossmobile - 2 mies za 0 z pułapką (jeśli zbyt wcześnie od nich odejdziesz, rabat jest tracony).
Inni mogą oferować 4-5-6 czy jeszcze więcej miesięcy za darmo, ale trzeba związać się z operatorem na 2 lata.
To oferty dla przenoszących numer z innej sieci.
Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam
zgadza się, ale pomińmy oferty dwuletnie, tylko swobodne na czas nieokreślony lub prepaid
Ciekawe też czy te darmowe okresy są sprawdzane czy są jednorazowe do peselu przypisane czy po jakimś czasie (np. po roku) się resetują ?
Gdybym zrobił taki cykl flex->plush>nju to masz 9 miesięcy i czy jak wrócę do jakiejś sieci to czy dostanę darmowy okres
superfly86: przeczytaj jeszcze raz mój ostatni post - to polecane aktualne oferty. Jeśli coś nowego się pojawi, będzie w dedykowanym wątku dla danej sieci/taryfy/submarki itp. Poza tym masz prefiks [dowolny] - oznaczający, że bierzesz każdą ofertę pod uwagę, nie tylko w abonamencie.
Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam