• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1185956  autor: Mateuszmati
 14 sty 2025, 10:32
Cześć, szukam karty internet do routera ZTE LTE (bez 5G w mojej lokalizacji nie odbiera) coś do 40-50zł aktualnie mam Play w abonamencie (45-70mb/s) 70zl za 300GB jest to za mało, szukam czegoś w granicach 500-600GB miesiąc zasięg plus i play (Orange i T-Mobile odpada brak zasięgu 1mb/s) chciałem skorzystać z promocji a2mobile 6 lub 12 Miesięcy (subskrypcja, zgody marketingowa 120GB) ale po wykorzystaniu pakietu danych spadło do 512kb/s. Dziękuję za pomoc
 #1185957  autor: KC-KARLOS
 14 sty 2025, 11:29
Rozważ a2mobile - działa na zasięgu Plusa. Masz za 39,90/mc no-limity + 65 GB. Pierwsze pół roku nielimitowany net. Przy opcji za 49,90 masz nielimitowany net przez 12 miesięcy, później 120 GB/mc. Wymagana subskrypcja z podpiętą kartą płatniczą lub awaryjnie zasilone saldo złotówkowe, gdyby nie obciążyło karty.
Poza okresem promocji (tutaj się mylisz), w tych ofertach masz jeszcze gorszy lejek - 32 kbps. 512 kbps masz w opcjach od 34,90 w dół, bez promocji.
Więc na dłuższą metę a2 nie będzie korzystne, będzie brakować Tobie transferu.

Poleciłbym Plusha. Włączasz BEZLIMIT 35GB za 40 zł/mc wraz z promocją 6400GB, dzięki czemu będzie wpadać 35 GB z usługi BL + bonus po doładowaniach (polecamy też włączenie promki "4 doładowania i gratis") + na start 900 GB, a potem przez najbliższe 11 miesięcy po 500 GB ekstra - uwaga! Te GB są bezterminowe i schodzą jako pierwsze. Dodatkowo jeśli będzie za mało GB, aby coś dużego pobrać, możesz za jedyną złotówkę na 24 godziny odpalić nielimitowany internet (bez lejków). Info > https://www.plushbezlimitu.pl/na-karte# ... e-promocje

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1185959  autor: KC-KARLOS
 14 sty 2025, 12:25
Mateuszmati: w a2 wskoczył lejek, bo nie włączyłeś Subskrypcji. Net bez limitu prędkości jest wyłacznie w tej formie rozliczeń za pakiet.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1185967  autor: KC-KARLOS
 14 sty 2025, 14:08
Mateuszmati: jakie informacje widziałeś po zalogowaniu na stronie moje.a2mobile.pl ? Jeśli nie było wyraźnej informacji, że masz nielimitowany transfer danych w ramach promocji subskrypcji 39,90 - a wykonałeś wszystkie czynności, aby spełnić warunki promocji - zadzwoń do BOK: 720 20 30 40.

#1187456  autor: KC-KARLOS
 07 lut 2025, 19:13
superfly86: nie ma czegoś takiego jak "starter play za 45 zł". Aby dostać korzyści z kilkuset GB/mc więcej przez rok czasu trzeba mieć aktywną usługę no-limit z nielimitowanymi rozmowami, sms, mms i GB od 35 zł/mc - w zależności od ceny pakietu ilość ekstra GB rośnie - najwięcej neta jest przy usłudze cyklicznej za 50/mc. Polecam doczytać szczegóły na stronach Play zamiast cytować suche, marketingowe hasła ze startera.