Nie wiem czy dalej, ale w wakacje po przeniesieniu numer do Orange Free na Kartę, dostawało się RWK - może spróbuj jeden przenieść.
Tylko ostrzegam :
W wakacje trochę kombinowałem z przenoszeniem numerów na kartę do Orange i bardzo mnie zniechęcili.
W jednym salonie 15 minut przy biurku i usłyszałem, że muszę drugi raz przyjść, ponieważ oni nie wydadzą karty SIM i trzeba przyjść odebrać na drugi dzień. (bardzo się zaskoczyłem, bo przeniesienie do Play to 5 minut i jedna wizyta)
Na drugi dzień przyszedłem, druga osoba mnie obsługiwała i usłyszałem że muszę przyjść na drugi dzień, bo zaczęła procedurę od nowa.
Na trzeci odebrałem.
Przychodzę za tydzień przenieść drugi numer - nie da rady w ogóle bo im system nie działa - 4 salony w 2 miastach przez tydzień odwiedziłem i to samo
Miesiąc później, poszedłem do salonu przenieść - usłyszałem, że muszę mieć przy sobie ten numer telefonu i podać im kod SMS, ponieważ nie mają systemu do przenoszenia i po prostu doradca wchodzi na stronę orange i tam wypełnia formularz który jest dostępny dla klienta
i który klient sam mo0że sobie w domu wypełnić.
To był mój ostatni numer w Orange.