• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1107927  autor: karnasw
 09 gru 2020, 23:05
Witam, aktualnie korzystam z usług Orange. Ostatnio wdrażamy system w zakładzie produkcyjnym i chciałem w końcu aktywować sobie VoWifi bo zasięg tam słaby. Niestety jak wszyscy wiedzą Orange blokuje usługi Vo bo tak, więc chcę zmienić operatora. Aktualnie płacę 25zł miesięcznie mam za darmo rozmowy i smsy, mmsy płatne. Internetu mam bardzo dużo bo promocyjnymi doładowaniami nabiłem sobie 1TB pakietu. Plusa już nie chcę, miałem ich za długo i za bardzo nie mieli dobrej oferty. Ogólnie oferta Orange jest ok, ale nie lubię ograniczeń. Czy znajdę coś dobrego w tej cenie?
 #1107941  autor: harys
 10 gru 2020, 10:03
VoLTE i VoWifi działa w Orange Flex na Poco F2 pro (sam korzystam)
Za 25zl masz 15GB z social pass za free.
Za 30zl masz już 30GB.
Poszukaj sobie na forum kodów polecających.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2020, 12:42 przez Remington, łącznie zmieniany 1 raz. Powód: wycięta autoreklama
 #1108336  autor: KC-KARLOS
 18 gru 2020, 04:40
karnasw: bonus otrzymasz po miesiącu od aktywacji swojego pierwszego planu (skutecznie odnawiając drugi plan na kolejny miesiąc). Wpłynie na saldo Flex. Ty zdecydujesz na co wydasz bonusowe 30 zł: opłacając kolejny miesiąc usług, bądź wypłacając na saldo karty płatniczej, podpiętej do konta Flex.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟