• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1104492  autor: molibden
 11 paź 2020, 13:33
Szukam jakiegoś operatora ktory daje możliwość kupna nielimitowanego czasowo pakietu internetowego. No, może być limitowany ale dłużej niż miesiąc czy dwa. Chodzi o to że potrzebny jest mi numer awaryjny. bez pakietu minut, bez cyklicznych pakietów. Tylko od czasu do czasu rozmowa i od czasu do czasu internet. bez sensu kupowac jakieś cykliczne oferty raczej. lepiej kupić jakiś pakiet danych który trwa ok pół roku czy rok. jest coś takiego bo z tego co przeglądałem wszyscy teraz sprzedają 30-dniowe?
 #1104500  autor: Remington
 11 paź 2020, 13:58
Mnie też pierwsza nasuwa się Odnowa, ale to Play, do tego brak lejka.

Pakietów z dłuższym terminem ważności też jest trochę, ale wszystkie wychodzą drogo.

Ewentualnie warto pomyśleć nad taryfą z opcją dzienną płatną gdy się skorzysta (bezobsługowe są w TM i NJU, a wymagająca obsługi 2-dniowa w Orange).