• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1101206  autor: Phoenix_eu
 13 sie 2020, 15:35
Planuje przenieść numer teściowej do Play.
Znalazłem ofertę dla przenoszacych numer.
Solo s 50zl plus 229zl za tel xiaomi redmi Note 8t
Czy to dobra oferta?
 #1102516  autor: Dyebyl
 05 wrz 2020, 00:59
Xiaomi Redmi Note 8t w play kosztuje 799zł. Na ile ta oferta, na rok?
299 + 50 * 12 = 899, czyli płacisz w ciągu roku jedynie 100zł za połączenie sieciowe (nie wiem, co obejmuje ta oferta)
Jednakże najniższa cena na rynku tego telefonu Xiaomi z 4GB to 655 zł czyli 144zł, ale to wciąż 244 zł w ciągu roku za kartę SIM czyli ~20zł w miesiącu. Ogółem brzmi dobrze, ale porównaj to z ofertami u innych operatorów sieci, aby mieć pewność swojej decyzji.

Btw. A dlaczego i skąd planujesz przenieść się do Play?
Ja jestem związany z tą siecią od lat, wcześniej plus i zawsze mnie zaskakują dobrymi ofertami jak nie odzywam się od razu wiedząc, że umowa mi się kończy , więc ciężko sie rozstać z nimi, choć raz mnie wkurwili za brak odpisywania na maila, ale ponowne zażalenie pomogło. Raz na kilka lat więc całkiem nieźle.