No wczoraj przyszedł sms o przeniesieniu numeru najpierw z t-mobile że wpłynęła prośba o przeniesienie a dwie godzinki później z nju że numer zostaje przeniesiony tego i tego
Witam,
podepnę się do tematu. Od prawie 20 lat byłem w Orange ale ostatnio zaproponowali mi to co miałem za o wiele większe pieniądze, więc od 1 maja jestem w Plushu. W sumie przeniosłem 3 numery telefonów, mam abonament za 20zł miesięcznie i mogę w każdej chwili zrezygnować z 1 miesięcznym okresem wypowiedzenia. I teraz do sedna, jestem mocno zawiedziony Plushem (czyli Plusem). Internet o wiele wolniejszy niż w Orange (i to mogę przeżyć), jednak zasięg sieci jest już słabszy, i to w mieście Chorzów w mieszkaniu. Poprzednio Orange odbierało bez problemu wszędzie, a teraz w Plushu są miejsca gdzie nie ma zasięgu w ogóle. Dlatego zaczynam się rozglądać za inną siecią. I tera do Was mam pytanie, czy warto i ewentualnie jak jest z internetem w telefonie i z zasięgiem w Virgin Mobile i Vikings Mobile lub RedBull Mobile? Ma ktoś jakąś wiedzę w temacie? Miesięcznie za numer chciałbym płacić max 30zł (im mniej tym lepiej). Dobrze aby było w ofercie minimum 15gb neta lub więcej i jak wcześniej pisałem, dobry zasięg samej sieci. Jest jeszcze z tego co rozważam NJU i Flex, jednak tutaj jako że to nadal jest Orange, to chciałbym wcześniej sprawdzić jeszcze inne rozwiązania.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam