Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
Regulamin forum:
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament
Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem
KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
Hejka, Dostałem za darmo doładowanie do play za 200zł bo się babcia pomyliła a z racji że pakiet w Orange mi się kończy to mogę kupić nową kartę by trochę zaoszczędzić, niestety w Play byłem lata temu i nie orientuje się jak wygląda ich oferta. Moje wymagania:
- No limit rozmowy i sms do wszystkich sieci
- 30-50gb internetu
-Srodki na koncie z doładowań ważne rok
Poza granice kraju nie wyjeżdżam tak więc roaming mnie nie interesuje
Ale to są 2 różne pakiety. Raczej nie pracują jednocześnie na jednej karcie sim.
Można kupić w SiemaPL no limit i paczkę neta z łatwością. Wszystko chodzi jednocześnie. Najpierw paczka neta 50GB, potem 1GB z no limitu schodzi. I przedłużyć możesz net. Cykliczny no limit przedłuża swoje 1GB z następnym. A paczka 50GB to jak chcesz. Kupujesz dowolny pakiet neta
Jeśli są to paczki cyklicznych GB, to możliwe, że będą się kumulować, więc Stan Nielimitowany i pakiet 50GB może być wystarczający.
Można też za 20 zł kupić mniejszą paczkę danych (25GB), wtedy cenowo będzie konkurencyjnie w porównaniu do reszty operatorów i można zaoszczędzić po 10 zł/mies. przy odnawianiu pakietów.
49 zł x 4m = 196 zł vs. 39 zł x 5m = 195 zł (pomimo tego, że dostajemy mniej neta).
Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam