Ron pisze: ↑30 mar 2019, 11:16
T-Mobile miało takie zapisy dla użytkowników indywidualnych max 5 000 SMS miesięcznie, 3 dni po ponad 8h rozmów, ale zapisy znieśli i ustawili dla przedsiębiorców lub osób działających jako przedsiębiorca (10000 SMS, 12h). T-Mobile jest bardzo "fair" moim zdaniem, podają konkretną ilość, natomiast był artykuł na stronie i komunikat od T-Mobile w którym sieci uspokaja użytkowników

Każdy ma swobodnie korzystać. Dalej piszemy o normalnym korzystaniu, a nie łamaniu Regulaminu w sposób rażący.
Pisałem do t-mobile czy nie będą mi blokować numeru pod byle pretekstem i konsultant potwierdził, że te zapisy działają także w konsumenckich ofertach, ale t-mobile nie zakłada kary z automatu, a blokuje/kontaktuje się z klientem w celu wyjaśnienia.
Umówmy się, że 10tys. miesięcznie raczej nie da się przypadkiem przekroczyć;), w u obecnego łapałem blokady prawdopodobnie za te ok 1tys./msc, a to jest bardzo mało. Mam Internet domowy u różowych i czy jest pobrane 200GB czy 650GB to jednak nic nie blokują, to chyba powinno być ok.