Taka sobie ciekawostka programistyczna 
Jak się próbuje zalogować do konta Tmobile przez strone miboa, po wpisaniu numeru telefonu przyciśnie sie ENTER (nie myszką w przycisk Dalej) to wyskakuje taki komunikat:
Kawałek kodu to:
Tak jest chyba od roku. Czy aż tak dużo ludzi używa tylko myszki podczas logowania?
Już pisałem do tmobile w tej sprawie jakis czas temu, nie dostałem odpowiedzi i dalej jest tak samo

Jak się próbuje zalogować do konta Tmobile przez strone miboa, po wpisaniu numeru telefonu przyciśnie sie ENTER (nie myszką w przycisk Dalej) to wyskakuje taki komunikat:
Po przeglądaniu kodu, wygląda na to że ktoś testował walidacje tego formularza, i zapomniał lepiej obsłużyć. Więc w tej chwili wyskakuje ten komunikat i nic się nie dzieje, trzeba myszką przycisnąć Dalej.undefined poszło w świat!
Kawałek kodu to:
Kod: Zaznacz cały
A undefined jest z powodu tego ze odwołują się to pola #contactPhone, które nie istnieje. Teraz pole z numerem telefonu ma id=input_ManualAuthenternumber_new_numbervar validator = $('#form-login').validate({
submitHandler: function(form) {
alert ($('#contactPhone').val()+' poszło w świat!') //////////// tutaj wywołanie funkcji
},
focusCleanup: false,
focusInvalid: false,
onfocusout: false,
rules: {
contactPhone: {
required: true,
telefon: true
}
},
contactPhone: {
required: 'Podaj numer telefonu'
}
}
});
Tak jest chyba od roku. Czy aż tak dużo ludzi używa tylko myszki podczas logowania?

Już pisałem do tmobile w tej sprawie jakis czas temu, nie dostałem odpowiedzi i dalej jest tak samo