Co sądzicie o telefonie z lombardu, kupię taki za 100-200zł który będzie bez problemu chodził? bo słyszałem że w lombardach te dotykowe, to ciężko w nich dotyki chodzą, poprostu takie sprzedają, wypowie się ktoś na ten temat?
- Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Nie chadzam po slumsach. Moim zdaniem już lepiej Allegro.
Używam: virginmobile.pl, klucz.net, nju.pl, happycall.pl, aero2.pl, RBM, alditalk.de, vipnet.hr, du.ae
Dawniej: Centertel, Era, Plus, Heyah, T-Mobile, Play
iPhone 6+128GB, iPhone 4, Nokia 6310 i 6230, HTC TD, iPad Air cellular
Dawniej: Centertel, Era, Plus, Heyah, T-Mobile, Play
iPhone 6+128GB, iPhone 4, Nokia 6310 i 6230, HTC TD, iPad Air cellular
Korzystałem, naprawdę w bardzo różnym stanie są tam telefony, to loteria, a allegro nie polecam bo moim zdaniem wieksze ryzyko kupic cos przez internet (chociaz wybor wiekszy i cena niejednokrotnie tez nizsza) a jak widzisz rzecz na wlasne oczy i w reku to zeby sie naciac to musi byc naprawde gruby walek i komus niezle musialoby zalezec zeby jakas wade ukryc.
Ja też korzystam trafiają się nowe , fajne telefony.
Autor systemu powiadomień sms na : http://stylowo-mieszkam.pl
Jak masz kupić jakiś złom w lombardzie za 100zł, to już lepiej kup klasyczną Nokię w MM lub Euro poniżej 100zł nową z normalną gwarancją.
W końcu DZIAŁAJĄCY Android!!!
mój brat kiedyś kupił w lombardzie telefon, ale kosztował nieco więcej niż dwie stówki. jednak dobrze się sprawował. ja jednak wolę kupować nowe telefony. zawsze mam ten komfort, że obowiązuje gwarancja po zakupie.
Też bym wolała allegro, ale to zależy. Czasem uda się trafić na w miarę dobry tel. w tym przedziale cenowym, ale szczerze mówiąc używany dotyk nie będzie sprawny w 100%. Nie za taką cenę. Wolałabym chyba wziąć jakiegoś klasyka do 200 zł.