• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #706939  autor: przemyslawgrzywuski
 30 mar 2014, 09:51
Czesc!
Moze przypadkiem ktos z was jest w posiadaniu listy adresow mailowych zarzadu play.
To chyba nic tajnego, ale nie znalazlem.
Chodzi o 6 najwazniejszych osob w firmie.
Chce wyslac im maila z reklamacja, bo inaczej chyba nikt sie tym nie zajmie.
Naciagneli mnie na 160 sms-ow ktorych nie wyslalem i zlewaja temat.
Chce pojsc z tym wyzej. DLA ZASADY!

Jesli macie adresy to podeslijcie. Bede wdzieczny.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2014, 11:25 przez przemyslawgrzywuski, łącznie zmieniany 1 raz.

Abakano:coaching wrocław
szkolenia biznesowe we Wrocławiu, business coaching,
szkolenia handlowców

#706941  autor: marcin1980
 30 mar 2014, 10:23
Zamiast szukać mejli do tych osób napisz do UKE powinno drgnąć w twojej sprawie

Uśmiechnij się szkoda życia na głupoty

#706947  autor: KR2615
 30 mar 2014, 11:12
Tylko co ma do tego ZARZĄD? Zarząd jest po to, zeby liczyć czy kasa się zgadza a nie przejmować się tym, czy klient jest zadowolony i czy przypadkiem nie został skrojony na 160 SMSów. No chyba, że chcesz poprawić zarządowi humor. Daję głowę, że uśmieją się do rozpuku gdy zobaczą takie pismo na swoim biurku.

#706986  autor: Golarz Filip
 30 mar 2014, 14:55
Może od razu do premiera pisać,po co jakiemuś zarządowi z Taśmowej głowę zawracać?
Jak pisze kolega wyżej- nawet jak jakimś cudem wejdziesz w posiadanie maila,trafi on wpierw do sekretarki zarządu,która taką wiadomość przekieruje od razu do działu komunikacji z klientem- w przypadku Play- do działu Gruszki czyli PR.

#706990  autor: Sig
 30 mar 2014, 15:04
Tylko roboty jakiemuś stażyście narobisz, bo chyba nie jesteś na tyle głupi, żeby sądzić, że nikt nie filtruje mejli trafiających na takie adresy?
Korzystaj z drogi formalnej, odwołuj się, składaj skargi, lub i to jest najlepszy wybór - zmień operatora, jeżeli masz takie problemy w Play. Nie jesteśmy masochistami przecież.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#707166  autor: forum_tg
 31 mar 2014, 14:57
niejedną sprawę załatwiałem z UKE bo operatorzy próbowali mnie oszukać i wszystko było szybko i pozytywnie załatwione.
Sprawdź w regulaminie czy na pewno operator go złamał i wysyłam do UKE email (albo przez elektroniczną skrzynkę podawczą).

Najszybszy i najlepszy sposób walki z operatorami.

#707192  autor: ciekawy
 31 mar 2014, 17:18
UKE jest od takich rzeczy albo UOKiK,a po to w każdej sieci mają ludzi od reklamacji żeby na wyższych stanowiskach nie musieli się tym zajmować

#707291  autor: manyaky
 01 kwie 2014, 02:30
Zapraszam na forumplay.

#707449  autor: Dolnopłuk Wiesław
 01 kwie 2014, 17:27
:lol: :mrgreen: Oj dawno tak się nie pośmiałem... Moim zdaniem WINA TUSKA! Pisz do niego.

#707459  autor: darek638
 01 kwie 2014, 18:09
Kiedyś było "Balcerowicz musi odejść" :mrgreen:

Nigdy więcej Play.

#707465  autor: ciekawy
 01 kwie 2014, 18:20
darek638 pisze:Kiedyś było "Balcerowicz musi odejść" :mrgreen:
a teraz jest "Macierewicz musi siedzieć" :)

#707470  autor: przemyslawgrzywuski
 01 kwie 2014, 18:40
Nie chodzi o to aby sie tym ktos z gory zajmowal. Oczywiscie ze nie.
Chodzi o to zeby ktos powiedzial, WTF - co to za maile? Pani Krysiu pani to zalatwi.
Kilka razy zalatwialem wazna reklamacje i wiem jak sie to robi.
Jesli to nie pomoze to bede walil przez UOKiK na pewno.
Poki co jednak jesli ktos takim mailem dysponuje to bede wdzieczny.
Jesli chodzi o filtrowanie maili, to zaskoczeniem moze bedzie ze w duzych korporacjach wcale nie wyglada to tak rozowo, i naprawde wystarczy znac maila i mozna walic do zarzadu.
Im wyzej tym mniejsza wiedza techniczna i z filtrowaniem skrzynek tez roznie.
Trzeba uwazac zeby nie odrzucic waznego maila. Poza tym bede pisac z odpowiedniego maila!

Abakano:coaching wrocław
szkolenia biznesowe we Wrocławiu, business coaching,
szkolenia handlowców

#707510  autor: ciekawy
 01 kwie 2014, 21:23
wątpie,żeby takie maile gdzieś były publikowane

#707522  autor: ?T
 01 kwie 2014, 21:51
W miarę łatwo ustalić nazwiska osób z zarządu, a potem spróbuj tak:
[email protected]
(bez pl znaków)
ewentualnie zamiast kropki podkreślnik, myślnik, zupełnie bez, z inicjałem zamiast imienia, etc.