razin pisze:dziadek186 pisze:Widac ze post zakladany byl w pospiechu i (w) nerwach a ty sie czepiasz o cos takiego? Moderdator jestes, czy co? Sam profilaktycznie stuknij sie tym mlotkiem z emotikona w czaszke i pomysl zanim cos napiszesz, tacy jak ty doprowadzili upierdliwosc do perfekcji - nic nie wniosles do tematu, ale oczywiscie musiales warknac tak dla zasady :/ ja tez tutaj nic nie wniose bo powodow takiego stanu rzeczy noze byc wiele, od wylaczonego aparatu az po roaming krajowy w play ( o ile kolezanka ma telefon w play). sam dzwoniac do znajomych z playa czesto slysze taki komunikat pomimo tego ze oni sa w zasiegu.
Poziom Twojego postu jest na niskim poziomie intelektualnym. Jak masz coś sensownego do napisania to zacznij od samego Siebie. Brak polskich znaków, rażące w oczy błędy jaką Ty szkołę reprezentujesz. Poza tym od problemów z siecią jest dział do tego przeznaczony. Ps. do Administracji z góry przepraszam za użycie zakazanego koloru.
Jaką szkole ja reprezentuje? Czlowieku, musiales 6 razy edytowac swoj post zeby doprowadzic go do porzadku i pytasz mnie jaka szkole ja reprezentuje ? Nie uzywam znakow diakrytycznych poniewaz piszac tutaj nie tworze pisma urzedowego tylko wyrazam swoja opinie ! Poza tym tak jest szybciej. Jezeli ci sie to nie podoba to trudno, jakos to przezyje. Natomiast nie moge przezyc samowolnego mianowania sie "straznikiem teksasu" na forum - chcesz rzadzic ludzmi, wystartuj w wyborach lub zaloz firme. Forum to nie miejsce na karcenie swiezych uzytkownikow, im trzeba pomagac.
P.S. To wyroznienie moich jak ty to nazwales "razacych bledow" uwazam za smieszne. Zamiana m na n to nie blad, a literowka ! A co do "Widac ze post zakladany byl w pospiechu i
(w) nerwach a ty sie czepiasz o cos takiego?"
W takim razie powinnismy pisac - Bez pospiechu, bez nerwow, bezblednie, bezmyslnie ...
Bledy potrafisz wyszczegolniac, ale polonista z ciebie zaden

EOT