• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #557327  autor: Hunt
 29 maja 2012, 15:10
Mam problem ze stroną Plusa: kiedy wybieram ,,wszystkie telefony" strona się ładuje i ładuje i nic się nie pojawia. Próbowałem na innych przglądarkach(mam Mozille 12.0) i dalej to samo również na drugim komputerze to samo. Może wiecie dlaczego tak się robi lub może trzeba jakieś ustawienia zmienić?
 #557341  autor: ESO
 29 maja 2012, 16:02
Hunt pisze:Mam problem ze stroną Plusa: kiedy wybieram ,,wszystkie telefony" strona się ładuje i ładuje i nic się nie pojawia. Próbowałem na innych przglądarkach(mam Mozille 12.0) i dalej to samo również na drugim komputerze to samo. Może wiecie dlaczego tak się robi lub może trzeba jakieś ustawienia zmienić?
Może jednak wyjaśnij, gdzie konkretnie klikasz po wejściu na stronę :
http://www.plus.pl
ja póki co nie mam problemów.

#557343  autor: Sig
 29 maja 2012, 16:17
Biorę telefony, potem wszystkie telefony w ofercie abonamentowej i się pokazuje co ma się pokazać. Tak jak przedmówca, moża by troche konkretniej?

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#557588  autor: Hunt
 30 maja 2012, 22:00
Biały ekran lub przekroczono limit połączenia

#557711  autor: grzegi
 31 maja 2012, 16:18
Chwilowy błąd serwera zapewne. U mnie wszystko gra.