• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #494270  autor: matkow
 04 sie 2011, 18:13
Witam serdecznie,

Potrzebuje taką operację powtórzyć około 10x a mianowicie:

Jednolity tekst wysłać do 120 osób za jednym zamachem po możliwie jak najniższych kosztach. Oczywiście wolałbym aby to było możliwe przez internet, wtedy nie wklepuje numeru a mogę spokojnie skopiować.

Szukałem w bramkach sms-owych nie ma takiej opcji, biura obsługi sieci komórkowych tez mówią, że nie ma takiej opcji.

Co zatem czynić ? Jaki serwis oferuje takie coś ?

Pozdrawiam !

#494278  autor: kerim36
 04 sie 2011, 18:53
po czesci bramka orange mbox premium rozwiazuje twoj problem

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#494678  autor: neoptb
 06 sie 2011, 00:22
matkow, google. Są firmy,który oferują odpłatnie takie usługi. Za darmo to możesz sobie gołębie puścić jak je złapiesz.

A przy próbie wysłania takich ilości smsów jednocześnie ze swojego telefonu możesz zostać oskarżony przez swojego operatora o nadużycie.

żyj i pozwól żyć.
P.S. Pomogłem? To kup mi piwo :)
 #505663  autor: SMSAPI
 28 wrz 2011, 13:23
matkow pisze:Witam serdecznie,
Jednolity tekst wysłać do 120 osób za jednym zamachem po możliwie jak najniższych kosztach. Oczywiście wolałbym aby to było możliwe przez internet, (..)
cennik prepaid - według aktualnego cennika koszt jednego smsa (w opcji eco) wychodzi 0,07 gr - ale im więcej wysyłasz to tym koszt mniejszy - nawet do 5gr za wiadomość SMS.
matkow pisze: Szukałem w bramkach sms-owych nie ma takiej opcji, biura obsługi sieci komórkowych tez mówią, że nie ma takiej opcji.
Do sieci nie masz co dzwonić, szczególnie jeśli chodzi o małe ilości, a jeśli chodzi o bramki smsowe to raczej dla nastolatków są tworzone:) jeśli potrzebujesz profesjonalnej bramki sms która ma takie opcje to sprawdź www.smsapi.pl , możesz stworzyć sobie książkę telefoniczną z tymi 120numerami i wysyłać im wiadomości 3 kliknięciami. Jeśli się obawiasz to na start masz 20 wiadomości SMS gratis na testy także chyba warto sprawdzić zanim wybierzesz najlepsza opcję:) powodzenia !!
W.

Skuteczna komunikacja i budowa relacji w biznesie!
www.smsapi.pl

#666733  autor: german
 09 paź 2013, 12:15
USB modem + program Nowsms. Robisz książke adresowa, wpisujesz tekst i już!