• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #483739  autor: jabba1
 21 cze 2011, 22:23
Witam,
mam taki problem. Aktualnie jestem w USA i to na totalnym zadupiu gdzie ciężko złapać zasięg. Czasami potrzebuję robić przelewy w polskim banku ale mam tam hasła SMS i tu zaczyna się problem. Czy jest jakas możliwość przekierowania SMS z Polski na komputer, na jakąś bramkę? Z góry dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2012, 11:29 przez jabba1, łącznie zmieniany 1 raz.

nawigacja

#483746  autor: mkowalski
 21 cze 2011, 22:45
W profilu widzę, że korzystasz z Play. Zainteresuj się usługą Kopia SMS na e-mail - http://blogplay.pl/2010/11/kopia-sms-na-email-beta/ - powoduje to, że wszystkie SMS-y wysłane na Twój numer i z Twojego numeru są przesyłane na wybrany adres mailowy.

#483749  autor: jabba1
 21 cze 2011, 22:50
A nie wiesz czy jest to błyskawiczne? To dosyć ważne przy hasłach SMS do banku

#483800  autor: mkowalski
 22 cze 2011, 10:07
Akurat na moim numerze działa bez problemu (i natychmiastowo), ale niektórzy użytkownicy na forum się skarżą.

Nie będziesz wiedział jak u Ciebie działa jeśli sam nie sprawdzisz ;)
Poza tym, chyba nie masz innego rozwiązania. Usługa jest darmowa, więc nie masz nic do stracenia.