• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #476332  autor: Shadow_xx
 17 maja 2011, 15:28
Witam,
Mój kontrakt w mixplusie dobiega końca i chciałbym przedłużyć umowę, jednak chciałbym podpisać ją na siebie. Wcześniej brałem mixa w playu na legitymację studencką.
Moje pytanie jak w temacie: czy jest jakiś limit umów, które można podpisać na legitymację studencką?
Czy nie będzie problemów z zawarciem drugiej umowy?

#476338  autor: bp121
 17 maja 2011, 15:53
A z tym akurat co ja wiem, to nie powinno byc problemow.
Jezeli masz regularnie placone, zadnych zaleglosci.

#476667  autor: Marens
 19 maja 2011, 09:44
Shadow_xx pisze:Moje pytanie jak w temacie: czy jest jakiś limit umów, które można podpisać na legitymację studencką?
Nie ma limitu umów, które można podpisać na legitymację studencką w różnych sieciach.
Jeśli nie jesteś w BIG/BIK etc to spokojnie możesz brać mixa w Plusie/Playu. Problem się może zacząć, ale nie musi jeśli chciałbyś wziąć kilka naraz w danej sieci, np. 2-3 MixPlusy albo 2-3 Mixy w Play. Wtedy trzeba odczekać jakąś karencję albo zapłacić kaucję w najgorszym wypadku.

#476689  autor: Shadow_xx
 19 maja 2011, 11:16
Dziękuję za odpowiedzi, zwłaszcza Marensowi. Dokładnie o to mi chodziło.
Pozdrawiam