• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #435183  autor: Karolina. T
 13 paź 2010, 09:49
Witam wszystkich mam taką prośbę potrzebuje informacji o firmie Exatel i o radzie nadzorczej z Panem Zdzisławem Nowakiem na czele.

kto ma coś ciekawego i sie podzieli ze mną

To ja mała Karolina wiecznie Sms-y pisząca

#435185  autor: Kaczy
 13 paź 2010, 10:33
Wejdź na ich stronę. Masz tam pełno danych. Znajdź sobie raport roczny - 60 stron o Exatelu.

Dla leniwych: link

...::: Made for loneliness :::...

#435187  autor: Karolina. T
 13 paź 2010, 10:49
Byłam na ich stronie jest tam parę rzeczy, ale mnie obchodzi co teraz się dzieje w necie jest tylko że Netia ich kupi i tyle. Ja ja potrzebuje jakieś forum z opiniami o nich o działaniach społecznych, targach jak by był jakiś filmik to też było by super :)

#435191  autor: mariusz9a
 13 paź 2010, 11:04
Karolina. T pisze: w necie jest tylko że Netia ich kupi i tyle
Lub Polkomtel - przypominam że akcjonariusz Polkomtela jest też akcjonariuszem Exatel ;-) No i Polkomtel przeprowadził już due dilligance spółki. A co do tego tajemniczego akcjonariusza to mowa o PGE który jest właścicielem Exatel i udziałowcem Polkomtela.

#435198  autor: Karolina. T
 13 paź 2010, 11:18
No co im da takie działanie firma przejdzie z reki do reki a pytanie co sie zmieni a co się poprawi ??

PGE jest potężnym udziałowcem w Polsce i wiele firm jest z PGE powiązanych pytanie po co ?

#435394  autor: Carlson13
 14 paź 2010, 13:38
Czytałem ten raport dziwie sie że chcą EXATELA sprzedać mają teraz dobre prosperity niech sie rozwijają, konkretna kadra z Prezesem Nowakiem na czele.

#435416  autor: mariusz9a
 14 paź 2010, 16:54
No co im da takie działanie firma przejdzie z reki do reki a pytanie co sie zmieni a co się poprawi ??
Wiesz zapewne że Polkomtel jest na sprzedaż, prawda? Kupno Exatel może podnieść wartość spółki dużo więcej (tzn zysk na Polkomtelu będzie większy) niż sprzedaż osobno komuś Eaxatel i osobno Polkomtel. A skoro Polkomtel zrobił due dilligance to coś chyba jest na rzeczy, prawda? Zwłaszcza że prawo pierwokupu będzie miał zapewne Polkomtel.
 #436804  autor: Karolina. T
 21 paź 2010, 15:06
Dziękuje za odp Mariuszu tylko mnie interesuje co będzie z poziomem usług wiem że sprzedaż tym firm to są grube miliony milionów, ale co będzie po

Exatel trzyma wysoki poziom prezes P. Nowak i P Błędziński dbają o to mocno

Ps teraz dostali nagrodę " "Najlepszy partner w biznesie" :)

[ Dodano: 2010-11-18, 13:10 ]
Heej

Chłopaki potrzebuje jakieś informacje na temat rozbudowy sieci szkieletowej w Polsce przez firmę Exatel