• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #341689  autor: negra
 18 cze 2009, 18:00
Przeglądam Forum jednak nie mogę znależć postów dotyczących mojego tematu. Może pomożecie mi i podpowiecie jak jest naliczana ; kara; za rozwiązanie umowy z operatorem przed upływem terminem na który podpisałem z operatorem. Ponieważ posiadam jedną umowę która obowiązuje do Listopada (tą bym zostawił) , druga to Grudzień 2100r. i tą chciałbym rozwiązać .Dodam że jest to Era 25 , a za telefon zapłaciłem ponad 1000zl.
Przepraszam jeżeli napisałem w złym miejscu :oops: i proszę o wskazówki.

#342039  autor: kwistas
 20 cze 2009, 13:55
kara powinna oscylować między 500, a 800zł. Wchodzi teraz nowe prawo (6 lipca_ telekomunikacyjne, które operatorom w kwestii zrywania umów daje większa swobodę, lecz są też ograniczenia. Więcej informacji na ten temat nowej ustawy masz na głównej stronie telepolis.

#342042  autor: negra
 20 cze 2009, 14:19
Dzięki bardzo @ kwistas poczytam i zastanowię się co dalej.