• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #291594  autor: biotyt
 08 paź 2008, 10:40
Mam telefon Samsung F330. Chciałbym wysyłać swobodnie SMS-y przez telefon podłączony do komputera. Niestety oprogramowanie Samsung PC Suite nie bardzo mi się podoba jeśli chodzi o obsługę SMS-ów. Nie można wybrać numeru z książki telefonicznej, nie można także wysyłać długich SMS-ów.

Może ktoś mi polecić dobry program do wysyłania SMS-ów, który działał by z moim telefonem?

Sam znalazłem SMS Sender z Microsoftu, ale on też pozwala jednorazowo wprowadzić jedynie 160 znaków. Także trafiłem na Pilot SMS tylko, że ten program już chyba nie jest rozwijany. Z resztą po wielu próbach konfiguracji nie działa choć niby SMS został wysłany (tak twierdzi program).

Może ktoś pomóc?

biotyt

#292884  autor: pidsud
 15 paź 2008, 20:54
Spróbuj Mobiledit.
biotyt pisze:Nie można wybrać numeru z książki telefonicznej, nie można także wysyłać długich SMS-ów.
Jedno i drugie można.

#298494  autor: biotyt
 19 lis 2008, 10:38
Dzięki, fajny profesjonalny program lecz bardzo drogi. Zainstalowałem wersję trial, niestety program nie obsługuje mojego telefonu. Producent nie przystosował programu do obsługi mojego modelu.

Znalazłem jeszcze Mobile Master. Nie mogę też z niego wysyłać SMS-ów czyli tego czego oczekiwałem przede wszystkim od programu.

biotyt