- Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Bardziej od niekompetencji "pani analityk" trzeba cenić wyrafinowaną złośliwość ludzi z PTC (tworzących tą promocję, o ile można ją nazwać promocją a nie loterią 

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
kazdy uzytkownik podszedl do podwjonego doladowania z opinia
BO MI SIE NALEZY I JAK DOLADUJE TO MAM MIEC.
a promocja byla taka, ze gdy doladujesz, to dla ciebei mialby byc to prezent ze dostaniesz. bylo to bardziej dla tych co nei znaja promocji, a tak to wszyscy zrobiliscie sie w *****
BO MI SIE NALEZY I JAK DOLADUJE TO MAM MIEC.
a promocja byla taka, ze gdy doladujesz, to dla ciebei mialby byc to prezent ze dostaniesz. bylo to bardziej dla tych co nei znaja promocji, a tak to wszyscy zrobiliscie sie w *****

Jeżeli reklamują promocję na swojej stronie to powinni dać wszystkim te same zasady, a jeżeli chcą pojedynczym osobom dać ten "prezent" to mogliby do nich wysłać SMSa o promocji indywidualnej.przemek910 pisze:BO MI SIE NALEZY I JAK DOLADUJE TO MAM MIEC.
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
jezeli wierzyc ostatnim doniesieniom, to dla Ery zadna strata skoro za najdalej pol roku znikna z rynku, wiec kto wiePrometo pisze:Ciekawe czy wszyscy "wygrani" odbiorą nagrodę?

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
Ciekawe, kto w takim razie głosował np. na N96
Czy po prostu nie chcecie się przyznać
Pozdrawiam!

Czy po prostu nie chcecie się przyznać

Pozdrawiam!

PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP