• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#306110  autor: kowcio
 26 gru 2008, 16:45
Zgodnie z obietnicą, wrzucam swoje skromne zbiory. Tutaj są zarówno gazetki sklepów Media Markt i nie tylko, jak i gazetki od Operatorów. Niestety, te zbiory są sprzed 2-3 lat ;) z naciskiem na 3 lata.

Żeby było wszystko ładnie i czytelnie, wszystkie zdjęcia dodałem do Albumu, który zawiera 52 zdjęcia ;)

Trochę czasu mi przez to zeszło, ale chyba było warto przypomnieć sobie te kosmiczne wręcz ceny za telefony, które teraz można kupić za kilkanaście zł :P Zdjęcia specjalnie zrobiłem w wysokiej rozdzielczości, żeby było je można sobie powiększać nie tracąc na jakości ;)

#306801  autor: kamil1221
 29 gru 2008, 21:54
Znalazłem dziś na salonie:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ewentualnie link do ALBUMU

#314687  autor: ganc2
 01 lut 2009, 14:33
Reklama Ery w pewnej gazecie - jakieś ~11 lat wstecz :P
Obrazek

#315239  autor: vitek
 03 lut 2009, 19:33
heh, aż łezka się w oku kręci :)

#321455  autor: bartas14pn
 06 mar 2009, 18:43
Ja mam kolekcję ponad 200 ulotek o telefonach. Chodzi o takie pojedeyńcze i podłużne ;P
Mam takie modele jak nokia 3310 czy 6210, sony j5 i wiele wiele innych starych, mam tez mnostwo starych ulotek a także jakiś segregator bodajże od Ery czy Plusa, ktory cały wypełniony byl takimi malymi ulotki jak karty płatnicze poukładane w specjalnych koszulkach, tylko nie moge go znalesc, ktos moze pamieta??
Pozdrawiam

P.S ma ktos z Was może jakieś niepotrzbne ulotki o telefonach? Z checia przyjme do kolekcji :P

#322074  autor: ganc2
 10 mar 2009, 03:06
[scroll][center]No to dalej lecę z uzupełnianiem :cheers: :smt109 [/center][/scroll]

Poniżej reklama ery i ich przygotowanych starterów i zestawów z telefonem:

Obrazek
Poniżej walentynkowa okazja ery :P
Obrazek

Poniżej natomiast mamy plusa jeszcze ze staryn sloganem "Zmieniamy świat na plus"
Obrazek
i trochę nowszą, reklamującą światowy telefon roku 2004, już w Plusie :P
Obrazek

Żeby userzy Orange/Idei nie czuli się poszkodowali, wrzucam jeszcze jeden zabytek z czasów, kiedy Orange był Ideą :lol:
Obrazek

Kolejną porcję wrzucę jak będę miał czas, albo jak się znowu pojawią płaczki o kontynuacje wątku :lol:

P.S ma ktos z Was może jakieś niepotrzbne ulotki o telefonach? Z checia przyjme do kolekcji
Może kiedy ja oddam swoje na makulaturę, to może dobrodusznie rozmyślę się i ci mój zbiorek podaruję :mrgreen: