• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #731693  autor: devonek
 10 lip 2014, 17:15
Witam, mam problem i przejrzałem już dużo stronek ale wszędzie to samo a żadnej konkretnej odpowiedzi więc postanowiłem napisać tutaj.

Otóż problem leży w tym że np. dzisiaj pobrałem grę apk+obb wrzuciłem pliczek .obb do karta pamięci/android/obb po czym zainstalowałem .apk ale po uruchomieniu gry wyskakuje że musi pobrać zawartość gry no to dla sprawdzenia przerzuciłem .obb z karty pamięci (mam micro sd) na pamięc telefonu do android/obb i po odpaleniu gry normalnie się odpala ale jednak wolałbym wszystkie pliki gier trzymać na karcie pamięci ze względu na to że mam tylko 1.2gb na telefonie a karta 32gb i nie mam pojęcia co mam dalej robić próbowałem przenosić grę z pamięci telefonu na kartę i odwrotnie próbowałem ponownie uruchamiać telefon i włączać tryb samolotowy i nic? czy ktoś może mi pomóc?

P.S
posiadam telefon "Kazam Trooper X5.5, android 4.2.2" i nie mam dostępu do wifi ale za to mam możliwość podpięcia się pod internet z komputera jeżeli będzie taka potrzeba, posiadam ROOTa

#732907  autor: JakubSik
 16 lip 2014, 08:42
Nie wiem, czy znajdziesz na to rozwiązanie. Wiem, że są aplikacje, które muszą mieć pliki w pamięci telefonu nie na karcie pamięci. Jeśli ta aplikacja nie działa po przeniesieniu plików na kartę microSD, to pewnie nie ma innego wyjścia, a jeśli jest, to ja nie znam rozwiązania.

Transport zwłok cena | Piechota