• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #715722  autor: zumi18
 08 maja 2014, 13:40
Witam , mam pytanie odnośnie Galaxy nota 3. Czy jest w nim opcja przekazywanie internetu z komputera do telefonu za pomocą kabla usb ? Bo miałem taką opcję w moim htc sensation xl a teraz w tym samsungu się połapać nie mogę

#715740  autor: KC-KARLOS
 08 maja 2014, 14:59
zumi18, a nie jest łatwiej neta udostępnić poprzez wbudowany router wi-fi?

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#715753  autor: zumi18
 08 maja 2014, 15:53
Ale ja chce korzystać z internetu stacjonarnego w telefonie a z router wi-fi umożliwia korzystanie z neta z telefonu na komputerze czy się mylę ? Chciałbym korzystać z internetu stacjonarnego na telefonie , mam neostrade z livebox-em i jakoś nie umiem się połączyć przez router wi-fi w telefonie a nie widzę opcji żeby internet przez usb udostępnić

#715764  autor: KC-KARLOS
 08 maja 2014, 16:41
zumi18 pisze:Ale ja chce korzystać z internetu stacjonarnego w telefonie a z router wi-fi umożliwia korzystanie z neta z telefonu na komputerze czy się mylę
Dokładnie.
Jak się połączyć? Włącz wi-fi w telefonie, następnie w ustawieniach wybierz wi-fi i wyszukaj swoją sieć, wbijasz klucz i gotowe :)

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟