• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #701268  autor: zadumany_marzyciel
 26 lut 2014, 11:21
Witam,

szukałem odpowiedzi na swoje pytanie, ale niestety nie znalazłem. Chyba, że słabo szukałem.

Założyłem w dniu wczorajszym konto na stronie Orange.pl dla numeru, który jest w innej sieci (Play). Konto założyłem bo chciałem mieć możliwość korzystania z usługi Multibox. Rejestracja przebiegła pomyslnie. Miałem nadzieje, że otrzymam 30 smsów. Niestety po zalogowaniu się i włączeniu usługi Multibox mam ich tylko 10.
Próbowałem szukac pomocy na forum Orange - ze skutkiem żadnym. Wysłałem maila do BOK-u ale dostałem automatyczną odpowiedź, że mają 30 dni :)
Możliwe jest to, że konta dla numerów spoza Orange mają tylko 10 smsów? W regulaminie brak jakichkolwiek informacji.
Bardzo proszę o pomoc.

#701337  autor: bazooka
 26 lut 2014, 17:39
Napiszę Ci, że zaskoczyłeś mnie nieprzeciętnie - nie rozumiem po co w ogóle Orange udostępnia taką możliwość dla numerów spoza sieci... Dlaczego chcesz korzystać z usługi w Orange skoro jesteś w Play :?: Play nie daje Ci to co potrzebujesz to zrezygnuj, przenieś numer...
A tak apropos to czujesz się jakoś oszukany, że zadajesz to pytanie :?: Co chcesz uzyskać za odpowiedź: potwierdzenie, pocieszenie :?:
Odpowiedź na Twoje pytanie poniekąd znajduje się tutaj:
https://www.facebook.com/orangepolska/p ... 5618654339