• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #551546  autor: Pumpumek
 02 maja 2012, 16:08
Niedawno skradziono mi Samsunga Galaxy S. Obecnie mam Nokie E52 i nie mam pojęcia jak przerzucić kontakty z komputera na telefon. Głównym problemem jest oczywiście inne rozszerzenie zsynchronizowanych kontaktów. Przedtem używałam Samsung Kies i nijak nie wiem, jak zimportowac te kontakty do Nokii Ovi. Czy jest tutaj jakiś znawca? ;)

#551753  autor: Pumpumek
 03 maja 2012, 18:01
No dobra, głupie pytanie :p chociaż może nie dokońca, bo jakoś odpowiedzi nie dostalam ;)

#552175  autor: Spioszek
 06 maja 2012, 02:17
Jedyne co przychodzi mi do głowy to pożyczyć od kogoś takiego samsunga, albo podobny model i zgrać jego kontakty na kompa, następnie wgrać te twoje z twojego kompa, jak już będziesz miał swoje kontakty na telefonie kolegi to zawsze możesz zrobić kopie z telefonu na karte sim (duplikat kontaktów z telefonu na karte SIM)

Potym zabiegu wystarczyło by spowrotem przywrócić kontakty twojego kolegi na jego tel.

#552183  autor: Pumpumek
 06 maja 2012, 09:49
No i tak zrobiłam :) ale dziękuje :)