• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #471262  autor: 303x909
 18 kwie 2011, 01:34
Witam! :)
chciałbym założyć taki bardziej nietypowy temat. otóż - co sądzicie na temat telefonów pokroju Motorola Droid Pro? czy jest to dobra alternatywa dla tych, którzy lubią siedzieć dużo w internecie, obsługiwać funkcje telefonu za pomocą palca, ale jednak pisanie smsów odbywało by się w tradycyjny sposób? czy to nie jest wg was ciekawe rozwiązanie?
ja osobiście jestem zachwycony takim pomysłem. mam nadzieję, że producenci również pójdą tym tropem (nie każdemu odpowiada pisanie smsów dotykowo mimo prostoty systemu swype). funkcjonalność takich smartfonów może stać na wysokim poziomie, a fizyczna klawiatura może być tym, czego brakuje wielu osobom.
co sądzicie na ten temat? czy firmy produkujące telefony mają w planach więcej tego typu modeli?
pozdrawiam