• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #441870  autor: massiwo
 18 lis 2010, 13:02
witam

poprosilem ojca (wlasciciel telefonu) by rozwiazal umowe z obecnym operatorem orange po 8 latach wspolpracy... aczkolwiek nie zaznaczyl, ze chce zachowac nr czyli przejsc na pre paid :/ nastepnego dnia pani mowi, ze dane sa wporwadzone juz w system i nie da sie nic zrobic
czy faktycznie numer juz przepadl? czy mozna to jeszcze jakos odkrecic?

#442043  autor: staruch
 19 lis 2010, 13:39
ciśnij ich reklamacjami.Jesli rozmowa nie byla nagrywana to mozesz raczej wyklocic...da sie odkrecic tylko walcz z tym systemem...porazka

pozdro

#442048  autor: kamil1221
 19 lis 2010, 14:29
Rozwiązanie umowy przed czasem z operatorem skutkuje kasacją numeru - to nic nadzwyczajnego (przynajmniej w Orange).

Jak chciałeś zachować numer mogłeś przenieść go do innego operatora na "kartę".

Jedynie co teraz Tobie zostaje to nie reklamacja, ale prośba o anulowanie rezygnacji do BOK.
[email protected] fax. 225887883 i to jak najszybciej !

#442186  autor: Prometo
 20 lis 2010, 08:48
Ja jak się interesowałem jak to jest w Erze to powiedziano mi że przy wcześniejszym rozwiązaniu umowy trzeba zapłacić karę umowną i zaznaczyć w piśmie że nr ma pozostać w Tak Tak.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#444194  autor: ManiacGSM
 01 gru 2010, 18:39
Lataj i próbój od salonu do salonu może jeszcze coś wydębisz.

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.