• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #427590  autor: simian raticus
 04 wrz 2010, 12:15
Chcę by numer został zlikwidowany i moje dane usunięte z tego komunikatora oraz z bazy danych spółki, która moje dane przetwarza do celów reklamowych. W której wersji komunikatora była opcja usunięcia numeru bezpośrednio z programu, bo nie pamiętam, a widziałem taką możliwość?

Już się więcej nie zakocham, bo nie warto! Nigdy i to przenigdy! Żona w kiblu Ci narobi i . . . potem konto obrobi! Córka Twoja też się nie narobi . . .

#427591  autor: kerim36
 04 wrz 2010, 12:27
nie kojarze takowej opcji

nie mniej w regulaminie jest zapis po jakim czasie nielogowania sie na konto jest ono usuwane

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#427595  autor: aizo
 04 wrz 2010, 12:48
kerim36 pisze:nie mniej w regulaminie jest zapis po jakim czasie nielogowania sie na konto jest ono usuwane
Kiedyś było po 6 miechach jak jest teraz trzeba przeczytać.

Połączenie nie może być zrealizowane.

#427743  autor: ra-v
 05 wrz 2010, 00:50
Skoro zrobili formularz kontaktowy to spróbuj napisać KLIK

Mobilnie: iPhone 4 8 GB (Play) / Nokia 6310i (Orange) / LG Cookie (Play)
Internet: ZTE MF821+TL MR3420v2 (T-Mobile) / Huawei E1752C (Aero2)

#427754  autor: ezaq
 05 wrz 2010, 03:16
simian raticus pisze:W której wersji komunikatora była opcja usunięcia numeru bezpośrednio z programu, bo nie pamiętam, a widziałem taką możliwość?
Gadu-Gadu Wersja 6.1 [build 156] - w ustawieniach jest opcja "Usuń konto". Wiekowa wersja, nie wiem czy znajdziesz gdzieś instalkę.

#427758  autor: Sig
 05 wrz 2010, 08:54
Tak jak piszą poprzednicy - formularz kontaktowy. Co do podawanych informacji, to mogę się mylić, ale:
- numery GG są już 'wieczne' - chyba już nie obowiązuje zasada 6 miesięcy bo zmienili (rozszerzyli) numerację
- wersja 6 programu - nie będzie działać z nowym, dłuższym numerem (jak masz stary to tak). Wydaje mi się, że w celu spopularyzowania 10 wersji, unimożliwili logowanie ze starszych programów dla nowej numeracji.

To takie gdybanie i co kojarzę. Pisz do nich kiedyś odpowiedzą. Ponadto, tak dla pewności jeżeli mowa jedynieo danych dla numeru GG (bez GaduAIR) - zmień je z prawdziwych na cokolwiek, zgłoś chęć usunięcia, przestań używać tego numeru i śledź czy ci odpowiedzą.

#428217  autor: ganc2
 07 wrz 2010, 15:12
Sig pisze:Tak jak piszą poprzednicy - formularz kontaktowy. Co do podawanych informacji, to mogę się mylić, ale:
- numery GG są już 'wieczne' - chyba już nie obowiązuje zasada 6 miesięcy bo zmienili (rozszerzyli) numerację
- wersja 6 programu - nie będzie działać z nowym, dłuższym numerem (jak masz stary to tak). Wydaje mi się, że w celu spopularyzowania 10 wersji, unimożliwili logowanie ze starszych programów dla nowej numeracji.

To takie gdybanie i co kojarzę. Pisz do nich kiedyś odpowiedzą. Ponadto, tak dla pewności jeżeli mowa jedynieo danych dla numeru GG (bez GaduAIR) - zmień je z prawdziwych na cokolwiek, zgłoś chęć usunięcia, przestań używać tego numeru i śledź czy ci odpowiedzą.
Ciekawi mnie tylko czy tak usunięty w ten sposób numer powróci ponownie do puli wolnych i czy zostanie kiedyś przydzielony komu innemu czy wyleci z puli na zawsze jako usunięty :)

#430233  autor: kentaro666
 18 wrz 2010, 12:01
nie da się usunąć numeru dożywotnio, jak ty go usuniesz zostanie komuś przydzielony

[scroll]I'm Devil I Love Metal[/scroll]