• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #365971  autor: sporysz
 21 paź 2009, 19:17
Witam,
Byłem uczestnikiem pomarńczowego PROFITA, a do tego miałem kartę VISA ORANGE mBanku. Przy doładowywaniu konta pre-paid za pomcą PayGSM zyskiwałem kilkakrotnie przy płatności KK (punkty za doładowanie Orange, za płatność kartą i jeszcze punkty na starym PayBacku)). Bonusy PROFIT szły bez względu na to jakiego opa pre-paid kupowałem.
Przy starcie PayBacka pomyślałem że punkty będę nabijał doładowując konto w saloniku Kolportera,lub Realu i także punkty będą naliczane, nawet przy doładowani Playowego Fresza. Wszstko szło super do chwili gdy próbowałem doładować konto za pomocą zdrapki z Kolportera - błędny kod i reklamacja w salonie. Jedyne co na razie mam to 18 pkt. na koncie za zakup doładowania. do klasycznych doładowań już się znniechęciłem. Wolę jednak te elektroniczne gdzie konto doładowywane jest po wpłacie.
U którego z partnerów PayBack dałoby się doładować konto elektronicznie by mieć jakąś wartość dodatnią w potaci punktów PayBack,

Dzięki za pomoc,

sporysz

#410672  autor: Nimda
 16 cze 2010, 10:34
znam ten "bol"

dotychczas rozwiazaniem bylo blue z 3% cachbackiem, ale o 1 czerwca zrobili z tego... 1%

lepsze to niz nic

szczegoly: http://wujekp.xt.pl/index.php?topic=964 ... 4e6322804f

jesli masz cos lepszego to daj znac :arrow: