Który starter z tych za 5 zł kupić, żeby prędkość Internetu była jak najwyższa przy korzystaniu z tych 100 GB? Przeczytałem, że Play przycina przepustowość różnie w zależności od taryfy.

Starter OdNowa. Poza włączeniem obu pakietów 100GB z aplikacji mobilnej nic więcej nie było na nim robione. Nadal 5PLN na koncie. Minął miesiąc korzystania i kombinuję.babciagienia1p pisze: ↑13 sie 2020, 20:24@24bis24 - Masz rację.
Podświadomie się zasugerowałam, że starter był przenoszony i źle przeczytałam post @babcia77. Skoro pierwszy starter był świeżynką, to chyba nie ma znaczenia czy wróci do RBM czy do Playa.
Ponad tydzień temu kupiłem starter formuła play na kartę. Zmieniłem na OdNowa i uruchomiłem bez przeszkód 100GB na start. W regulaminie pisze, że jak już masz 100GB, to po zmianie taryfy stracisz. Przed uruchomieniem promocji, możesz skakać na dowolną taryfę objętą promocją.
Paczka po 30 dniach przepadnie niewykorzystana, nie ma możliwości jego przedłużenia, pomimo, że przy dorzuceniu kolejnej paczki MB, masz widoczną inną datę w Play24 lub pod kodem *108#. Ciężko tego neta będzie wykorzystać przy lejku 7/1 ale dla chcącego nic trudnegoCzy ktoś może używał już przez 30 dni tego bonusu 100GB na Internet, na taryfie Rok Ważności Konta z włączoną usługą na rok (*111*692*1#), i wie, że nie będzie działać dłużej jak 30 dni?
Przecież tak jest od zawsze przy bonusach np. za przeniesienie, na lato, na wiosnę.
andres75: o to startery, które warto nabyć, aby prędkość neta była optymalna:
Jeśli będziesz w Żabce, możesz dostać jeszcze lepszy starter:
[img]https://www.play.pl/system-res/images/o ... gb-5zl.png
juz to wszystko zrobilem przed napisaniem posta.Karlos20 pisze: ↑19 sie 2020, 10:09Starter z Żabki - pięciozłotowy z 15GB na start zawiera taryfę internetową Internet Na Kartę 2.0. Każdy starter z taryfą internetową ma 7-dniową ważność zamiast 10-dniowej, jak w taryfach głosowych.
Wbij ten numer do Play24 i skorzystaj z możliwości zmiany taryfy na Formułę Play Na Kartę. Jeśli nie będzie takiej opcji, napisz do konsultanta na czacie aplikacji.
CZytam zawsze, ale ten sam starter na poczatku lipca dał mi 60 dni waznosci konta. Myslalem ze bedzie tak samo teraz.Czytajcie treść na odwrocie opakowania startera, albo przed jego zakupem weźcie go do ręki i poczytajcie info tam się znajdujące.