Jeżeli 25 lipca kupisz nowy starter nieaktywowany to będziesz musiał go od razu zarejestrować.

Zarejestrowanie numeru nie jest równe z aktywacją bonusu. Ja tego samego dnia zarejestrowałem i kupiłem w salonie Internet na karte a dla pewności 3dni po rejestracji włączyłem bonus i dostałem 250mb 3dni przed terminem 100gbbartek07 pisze:No dostaniesz ale nie wiadomo czy za miesiąc te 250MB Ci przedłuży to 100GB.
użyj kodu *108# lub *107# tam będzie dokładna data dla danych mb, złotówki promocyjne są pod kodem *101# WŁĄCZ STAN DARMOWYbartek07 pisze:Też w play24 nie macie podanej daty do kiedy są ważne dane pakietowe?
W ogóle to wygląda to tak:
Przechodzi jak najbardziej i przedłuży bonus za rejestrację bez problemu (piszę o pakiecie netu). Jeśli chodzi o internet to wszystko ląduje na jednym koncie więc nie będzie problemu.jag888 pisze:Orientujecie się czy pakiet z unlimited 6GB przechodzi na kolejne miesiące i czy przedłuży bonus za rejestracje? A także jak jest rozliczany, bo ten promocyjny za rejestracje widzę ze co 1 kB?
200 zł do wykorzystania na rozmowy i SMS-y w Polsce oraz 20 GB ważne przez 60 dni. Bonusy wymagają aktywacji. Dwa razy większe bonusy możliwe do aktywacji przez maksymalnie 30 dni od przeniesienia numeru. Zmiana oferty powoduje utratę wszystkich usług, bonusów i promocyjnych pakietów złotówek. Przeniesienie numeru na kartę do Play wymaga wcześniejszej rejestracji numeru u obecnego operatora.
Szkoda, że nie ma regulaminu.reboot pisze:W ogóle klienci przenoszący numer z innej sieci dostają oprócz 100zł/10GB drugi taki sam pakiet.
Trzecia zakładka na stronie http://promocje.play.pl/rejestracja/