Zmien salon Play 

surface123 pisze:Zmien salon Play
No i się wyjaśniłoasdaf pisze:Uuu, Play mnie rozczarował. Otrzymałem od nich 100+100 zł choć numer od dawna w sieci ale w styczniu miał przygodę z RBM.
Tez mi tak powiedzieli w salonie. Dodatkowo dali mi play na kartę gdy prosiłem o play INTERNET na kartę. Babka nie widzi różnicy. Taki salon...goldenmen pisze: Pracownik powiedział mi że nie zarejestruje mi startówki bo nie aktywna i musi minąc minimum 24h od aktywacji żeby móc zarejestrowac startówkę.
To dużo mówi o ich wiedzy w temacie którym się zajmują.goldenmen pisze:Pracownicy pierwszy raz słyszeli o ustawie antyterrorystycznej.
A jaką masz tą datę? Rozumiem, że to Formuła Play SMS, więc powinno przedłużyć wychodzące: data doładowania+50 dni. Jak masz RWK, to nie przesunie. Jak nie masz RWK to wyczekać parę godzin, jak nie zaktualizują -> reklamacja.Ryszard Lubicz pisze:Wczoraj doładowałem telefon 10 zł aby mieć darmowe smsy za 7,00. Wszystko ok, pobrało 7,00 ale data ważności konta pozostała taka sama jak była . Dla czego?
Dzwoń z miejsca.Ja tydzień prawie czekałem i nic.Zadzwoniłem na 730300300 i konsultant też nie mógł włączyć ręcznie to zrobił zgłoszenie i na drugi dzień byłoPatryk_ pisze:Po przeniesieniu numeru do Play w P24 widać dane użytkownika, to z resztą logiczne bo otrzymałem kartę rejestracyjną, a przy próbie włączenia bonusu krzyczy, że numer nie jest zarejestrowany...ussd *111*49*1# też podaje, że niezarejestrowany.
Dzwonić na infolinię rejestracyjną czy od razu zgłoszenie do BOK ?