Użytkownik
kazik20
Przecież napisałem, że te wątpliwości - moim zdaniem - rozwiewa pkt 9 Regulaminu.Karlos20 pisze: ↑09 cze 2022, 20:03tłumaczę jeszcze raz: co mi po 31 dniach bonusu GB, skoro kasa jest ważna 2 dni po doładowaniu (jeśli OA był krótszy niż 2 dni). Jeśli będzie potwierdzenie, że ta kasa przybierze ważność GB przyznanych w ramach promocji za spełnienie warunków, to wątpliwości ustaną ...
Przynajmniej ma prosty deal - zapłać, a zachowasz korzyści. Dla mnie to uczciwa opcja niż przepadające pakiety po kilku czy 30 dniach, jak to potrafi robić konkurencja.Zarząd Orange pewno łapie się za głowy, bo jeszcze takich Chomików nie widział - rozdaje po 37,5 GB za nieco ponad 1 €, a Chomiki chciałyby jeszcze to 1 € ponownie skonsumować.
Nie mam jeszcze uruchomionej tej promocji i opieram się, na razie, na tym, co przeczytam.Karlos20 pisze:Nadal nie wiadomo, czy przyznanie GB z promocji nie wydłuży dla klienta OA do tych 31 dni
Niestety NIE! Nie myśl, że fora telekomunikacyjne oblega kilkunastu tych samych ludzi o multum różnorakich nicków by tworzyć sztuczny tłum.
Ale po co ten dym na wątku od ponad tygodnia
Temat mnie średnio interesuje, bo nie jestem Chomikiem i nie oglądam każdej 5-złotówki 5x zanim wydam. Co jednak nie oznacza, że temat mnie nie interesuje, bo jak każdy abonent Orange z Forum - prędzej czy później znajdę się w Okresie Pasywnym.
Skąd ta pewność?macqmacq pisze:jaka data ustawia się na 31 dni? ... NA PEWNI NIE!!! ważność konta głównego!
No to jestem zdziwiony, ale skoro jest zrobiony test empiryczny musimy się z tym pogodzić.macqmacq pisze: ↑13 cze 2022, 09:57neotele, vkjcsakjvcjk - od jakiegoś czasu konto przedłużam doładowaniami po 5zł (czyli o 2 dni!) dla uciułania trochę GB, gdzie w bonusie za doładowanie do końca czerwca jest teraz 12,5GB. Po włączeniu promocji 300GB na początku czerwca zrobiłem to samo i dostałem dodatkowo 25GB z tej promocji, co przedłużyło wszystkie zsumowane GB o 31 dni, ale konto główne zostało przedłużone TYLKO o 2 dni!![]()
Ps. Wszystkie czynności robione na starym numerze i nie wiem, jak jest w przypadku nowych...![]()