W teorii moze i tak ale w praktyce jest jedno konto danych ( to dobrze dla nas )

Coś dokładniej?Rebeliant pisze:Na fejsie
Szanowna Pani,
dziękuję za miłą rozmowę, podczas której uzgodniłyśmy, że odpowiedzi udzielę Pani przez Play24.
Uprzejmie informuję, że korzysta Pani z usług sieci Play i posiada Pani taryfę Fakt Mobile. Oznacza to, że jest Pani klientem sieci Play, która udostępnia Pani usługi telekomunikacyjne w ramach określonej taryfy, w tym przypadku Fakt Mobile. W związku z tym, że szata graficzna serwisu Play24 nie jest uwarunkowana posiadaną przez Panią taryfą możliwość jej zmiany nie istnieje.
Stan promocyjnego konta transmisji danych to 102324.8 MB do wykorzystania do 2016-07-24 23:59:59.
Potwierdziłeś to co już było wiadome ale dzięki za infonjuken pisze:Dobra wiadomość dla użytkowników PINK. Darmowy pakiet 250 MB przedłuży wam 100 GB.
Na mojej karcie PINK9 25 czerwca odnowił się pakiet 250 MB przedłużając ważność konta internetowego o 30 dni, tym samym pakiet 100 GB przedłużył się do 24 lipca
Stan promocyjnego konta transmisji danych to 102324.8 MB do wykorzystania do 2016-07-24 23:59:59.
A jak zmienić taryfę na pink9?njuken pisze:Sporo osób czekało na to potwierdzenie. Teraz już wiadomo, że 100 GB można mieć na rok. Mogą jeszcze zrobić dodatkowe konto dla tego bonusu 250 MB, ale chyba nie będzie to dla nich łatwe. Wychodzi 8.5 GB miesięcznie. W moim przypadku był to darmowy starter z salonu zmieniony na ofertę PINK 9
Trzeba kupić starter z oferta internetowa a nie głosową.WellDone pisze:A jak zmienić taryfę na pink9?
Ja zrobiłem to na Play 24. Nie może to być starter głosowy, tylko taki:WellDone pisze:A jak zmienić taryfę na pink9?njuken pisze:Sporo osób czekało na to potwierdzenie. Teraz już wiadomo, że 100 GB można mieć na rok. Mogą jeszcze zrobić dodatkowe konto dla tego bonusu 250 MB, ale chyba nie będzie to dla nich łatwe. Wychodzi 8.5 GB miesięcznie. W moim przypadku był to darmowy starter z salonu zmieniony na ofertę PINK 9