zoltan666 a z jakiego powodu numer został zablokowany, za nieużywanie?? 

To przecież pionier, lider Alledrogo w tej dziedzinie tak łatwo nie dał się zatopićtele2017 pisze:Czyli sprzedawce tej karty udupili za handel setkami kart.
Karta była już zarejestrowana jak ją kupiłem i nie na dane sprzedającego. Możliwe, że zablokowali wszystkie karty zarejestrowane na tą osobę. Karty miałem 2 i obie zablokowali, choć jedna z nich w ostatnim czasie w ogóle nie była używana. Powodem blokady mógł być tez sposób uzyskania tych 100 GB na karcie, bo wyglądało to trochę dziwnie.tele2017 pisze:Czyli sprzedawce tej karty udupili za handel setkami kart.
Tylko, że te karty będą zarejestrowana na ich dane, więc tu raczej blokad być nie powinno.tele2017 pisze:A tych co kupili te 1410GB na allegro pewno spotka to samo co ciebie czyli nieodwracalna blokada i przepadek środków
---zoltan666 pisze:Wczytaj się w opisy aukcji. Kupujesz taką kartę, podają ci dane do rejestracji (numer telefonu i numer karty sim), rejestrujesz numer i dopiero wtedy nabijają te GB i wysyłają kartę.
moim zdaniem nicCoś mi grozi ze strony operatora w związku z tym?
starter był w Smart a 50 GB uruchamia się we Free,yul69 pisze:Sam ją zarejestrowałem na siebie i po kilku chwilach wskoczył mi net
102 GB ważny 10 m-cy i bonus za rejestracje 50 GB na 14 dni.