Skoro tak pilnie potrzebujesz to podam. Mała puszka coli 0,99-1,50zł. Na Allegro za 2zł kupiłem 4 kody. Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiamdejvo123 pisze:Witam , poda ktoś kod pilnie potrzebuję , z góry dzieki
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
śęk w tym , że do sklepu mam kawałek , a potrzebuje na teraz 

No to przeczytaj jeszcze raz uważnie bo dałem też drugą opcję.
Chyba nie myślisz, że ktoś pójdzie za Ciebie i kupi specjalnie żeby Ci podać.
Chyba nie myślisz, że ktoś pójdzie za Ciebie i kupi specjalnie żeby Ci podać.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2017, 19:35 przez Rebeliant, łącznie zmieniany 1 raz.
gdybym miał taką możliowść tak bym zrobił , za takie radę nie dziękuje 

W takim razie możesz wykupić pakiet. Zamiast czekać aż ktoś będzie miał zbędny to poszedłbyś do sklepu i prędzej obrócił.

Jeśli nie masz kodu to zakończ tą dyskusję bez sensu , może ktoś komu kod nie jest potrzeby go wrzuci .
Może wrzuci wtedy będzie, a swoim bez sensu pisaniem tego nie przyspieszysz. Skoro pilnie potrzebujesz to możesz iść do sklepu, a skoro nie to widocznie nie potrzebujesz.
Ile mniej więcej czasu trzeba czekać na dodanie tego 1gb po zleceniu ?
40-70 minut.
Mi czasem wskakiwało po 5 minutach.
W Stonce taka oto promocja:
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,4 ... ola-250-ml
Pytanie czy puszki są z kodami? Bo zdjęcie raczej na to nie wskazuje.
W Stonce taka oto promocja:
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,4 ... ola-250-ml
Pytanie czy puszki są z kodami? Bo zdjęcie raczej na to nie wskazuje.
Grażynko wybacz...
@jarekt dzięki za podpowiedzi. Wysłałem do nich e-mail z prośbą o usunięcie numeru. Odnośnie puszek z tej promocji z Biedronki to posiadają one kody. Dwa dni temu kupowałem taką puszkę w biedro za 1.39.
Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Pewnie zależy to od regionu (magazynu regionalnego) lub wręcz sklepu - u mnie (południowa Wlkp.) były puszki bez kodów, może nowa dostawa będzie z kodami.albertpaly pisze:Odnośnie puszek z tej promocji z Biedronki to posiadają one kody.
Trzeba szukać puszek oznaczonych promocją WOAH.ign123 pisze:Pewnie zależy to od regionu (magazynu regionalnego) lub wręcz sklepu - u mnie (południowa Wlkp.) były puszki bez kodów, może nowa dostawa będzie z kodami.albertpaly pisze:Odnośnie puszek z tej promocji z Biedronki to posiadają one kody.
Serio?Rebeliant pisze:Trzeba szukać puszek oznaczonych promocją WOAH.

W Auchanie litrowa butelka wychodzi 2,14 jeśli się weźmie 2 szt i wielokrotności tej liczby. Sam brałem dość dużo za jednym razem i nikt problemu nie robił. Ale promocja jest do jutra.

A jak myślisz?ign123 pisze:Serio?Rebeliant pisze:Trzeba szukać puszek oznaczonych promocją WOAH.
Myślę, że to na tyle oczywiste, że nie trzeba o tym pisać 

Czasem wystarczy spacer po parku lub nad zalewem. Ja w ten sposób zbieram od 2 do 5 nakrętek dziennie. Owszem zdarzają się już wykorzystane kody z nakrętek ale i tak jest sporo niewykorzystanych.
masz konkurencjepablo82 pisze:Czasem wystarczy spacer po parku lub nad zalewem. Ja w ten sposób zbieram od 2 do 5 nakrętek dziennie.

Ryszard Lubicz pisze:Ja mam kody za darmo. Krótko wizyta w galerii handlowej , parku czy byle gdzie i już jest kilkanascie korków. Pełno się tego wala.
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Kod z puszki coli: FN7939C48HC9